![]() |
|
Смртта на вашиот домашен миленик |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hrcacite vo prosek ziveat okolu 2 godini, toa da ne bilo? Isto taka, skloni se na nastinki i infekcii, a mozebi ti ne si go primetila toa.. I povtorno, ne zaboravaj, pilevinata treba da ja ima sto poveke
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Епа ондак незнам
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Hrcak ne moze da umre zasto si mu stavila mnogu pilevina. naprotiv, sto poveke pilevina, toplu im e potoplo i se stitat od nastinki.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Досега највеќе сум плачела за последното хрчаче што го имав, другите
некако малку ги имав и не ми беа нешто посебно ама ова беше
специјално.... Многу го засакав и се разболе
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
UF teshko mnogu bi bio sigurno....Bidejki sum posebno svrzana so niv a jas sum po priroda emotivna mislam deka teshko bi ja podnela zagubata,Ne sakam da mislam na ova......
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Кога ни избега Пецко - папагалче тигрица...
мислам дека дома една недела не праевме муабет никој со никого...
чувствата беа измешани...
сите ја баравме вината кај ,,оној другиот,,
и истовремено кај себеси ( потајно)
Беше Херој во маалото и пошироко...
мајками го научи да зборува...
цели реченици замислете...цели реченици...
Доагаа луге непознати ....да..го слушнат...
Мајками никого не врати...
сите ги пречекуваше како најмили гости..
А тој херојот наш...
карактер имаше...
некому од нив САМ ке му се качеше на рамо и ке му зборуваше долго...
некого...не ке го бендисаше...
и дури кога после кафето овој ке станеше да си оди
и ке ја фане вратата
овој ке почнеше да зборува ...како за инат...
Молевме на радио и телевизиски оглас...
Ве молиме вратете го ако мекој го најде..
Ке ви купиме нов ...сосе кафез...
Викнете му ,Пецко !!, ке ви се јави...ке свирне...
Кружевме со денови по маалата
се подалеку и подалеку.......
НЕ ГО НАЈДОВМЕ...........
Е МИЛ Пецко....дојде ден и на интернет да те споменам......
Пеј МИЛ Пецко....Пеј !!!
![]() |
|
![]() |
|
Koga mi umre prvoto kuce, ne mozev da se soberam so meseci.
|
|
|
|
![]() |
|
dragana**** ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Кога ми умреја хрчаците, неможев да се помирам со тоа, дури и еден ден не бев на школо, а цела недела не спиев. По цел ден плачев бидејќи не можев да сфатам дека ги нема. И сега кога ќе ги погледнам сликите на компјутер, одма се натажувам. Заради тоа моите дома не ми дозволуваат да чувам миленичиња, бидејќи многу се приврзувам кон нив.
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
dve godini go imav macorot
i koga bevme izlezeni ni go snema, placem mnogu bese slatko macenceto
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Jas toj den bev bolna,imav temperatura i bas togas kucenceto mi go otruja.....placev,vikav.....ne mozev da se smiram.....mi bese mnogu tesko.Malecko bese........
![]() ![]() ![]() Posle zemav drugo,no ne bese toa toa......i go dadov na edno dete.....
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Тешка тема..
Многу од членовите знаат за мојата љубов кој после 2,5 години ми го украдоа од пред врата.. Кренав температура од жал... За кратко време со помош на пријателот мој најдов друго, но никогаш не успеа да ми го замени ни приближно првиот сијамски мачор.. За секое умрено од старост или од ситната душа на народот кој со најголема нискост фрла отров по улиците несвесни за децата кои шетаат , кај емне се ствара огромна болка.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
EVGENIJA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
DALI TAA BILA OD STAROST ILI PAK OD TRUENJE AMA NIKOGAS NE KE MOZAM DA JA PRIFATAM POSLE EDNATA ZAGUBA, MI GO UKRADOA EDNOTO KUCE A SEGA PAK DA MI GO OTRUE NEKOJ DRUGOTO KUCE ILI DA POCINE OD STAROST.TESKO MI SAMO STO PISUVAM I MISLAM VO MOMENTOV,A KAMO DA BI BILO I VISTINITO.NEDAJ BOZE.
|
|
ZDRAVO
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |