![]() |
|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 138> |
Автор | |
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Macooooooooo......Iznenaduvas od den na den...BRAVO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....fala......MAESTRO
![]() ![]() ![]() Изменето од marija1000 - 06.Февруари.2009 во 15:09 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Ti ma!!! Sto shetas naokolu so krstot na chelo Trgi go toa velot Za da mozesh da vidish okolu tebe Dodeka dusata ti zebe Kolku kuchinja te sledat Mislejki deka si beda A od velot ne se gleda Si dignala race do nebo Kolnejki se deka nikoj i nishto ne ti treba Veshto kriejki ja tvojata maka Nesakajki nekoj da te drzi za raka Mislejki deka chustvoto te mami Ama shteta ,…….mu padna na volkot vo zabi! Изменето од marija1000 - 06.Февруари.2009 во 11:20 |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
збунет се бори „до последњег даха“ ![]() ![]() мене кога ми се спие за ништо не ме бива, а камо ли да блефирам, хехе ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Фијука ветер
ноздрви ми шири на бик личам се насмеав бар да имаше зошто поважно има ли дур на врвот стојам од нискиот рид и сепак се што има долу на црв личи ми се приспа од досадно што беше се она што беше а едвај чекав да биде. И себе се гледам некаде доле црволик со намера во очи непоколеблива демек свету пази се идам ! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Лудото време
чекор забрзува, како рало по земја ме влече, раскопани траги оставам, парчиња откинати од мене здогледувам, раце подавам но да се вратам не можам со себе да ги земам. Каде ме води да погледнам не можам, брзината бесна очи ми затвора, а зад себе да гледам не сакам, се соочив со вистината, моќта на времето е непобедлива, погледнувам во себе кој ли дел да го заштитам, од каде ли камен ќе наиде, каде рана ќе отвори, да предвидам морам, онаму каде времето застане, таму каде ќе одморам, сакам себе да се препознаам, да не го мразам тоа што на крајот ќе го видам. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Château du Désespoir -Histoire Go vide moeto carstvo, opsednato so nesreka i Désespoir…..Te gledam…….gledam kako biseri ti se trkalaat niz vrelite obrazi……..biseri , chisti, so vkus na razbiranje….. Gi stekam moite usni i onaka veke iskriveni od bolka i se vozdrzuvam od site gestovi……go vrtam pogledot kon kaminot , kade oganot nezno go miluva zarot so silna toplina…..toplina veke odamna zaboravena….. Ti!!!.......patniku nepoznat, so angelsko lice, so zvezdeni ochi, koj znaese da go pronajde patot, ……eve me pred tebe, so moeto srce uste polno so gorchina….. I dusa polna so kaenje…..za edno vreme, za eden zivot….. Eve me pred tebe…..se soblekuvam ,za da mozes da gi vidis moite luznite napraveni od edno vreme……..od eden zivot……od edna LJUBOV….. LJUBOV……tolku chista,……tolku silna……. Изменето од marija1000 - 05.Февруари.2009 во 13:18 |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Јас трчам
ти трчаш еден кон друг а меѓу нас гомненици ти се лизуваш јас паѓам чиви ли се се прашуваш поважно е иако сум валкан иако сум втор меѓу гомнениците и мене. Копачки ќе навлечам подалеку ќе стигнам ќе отрчам баш ми е гајле еден да стигне мора прв. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |