![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 300> |
Автор | ||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Леле.. ќе се разотиде публикава.... Не ме бива... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
nishto od peenjevo...
![]() ![]() Изменето од IQ - 05.Август.2008 во 18:32 |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
У моментов ја пеам Fire Woman од The Cult... ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ха, ништо не праиме вака... џабе се качив на бина... Најдобро ќе биде јас нешто по свој избор... ![]() Јен, два, три.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
za mene whola lotta love, znam oti ja znaesh
![]() |
||
![]() |
||
|
Договорено... може... ![]() ![]() BTW примам музички желби ... (се разбира ако ја знам нумерата... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Хахахах... па ајде земај гитара... гледај колку публика има на форум...
![]() |
||
![]() |
||
|
ti idi na scena so bendot i pochni, jas ke dojdam vo publika i ke peam od tamu i ke igram wuuuhuuuuu
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ама мене ми се пее пред публика, а не дома... ![]() Дома си пеам стално... ![]() (леле забегав со фантазииве...) ![]() |
||
![]() |
||
|
i mene ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ми се пее... |
||
![]() |
||
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
|
ехххх...што ми се прави...
![]() ![]() Изменето од igreto - 02.Август.2008 во 15:21 |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Mi se spie
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7677787980 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |