IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7374757677 295>
Автор
Порака Обратен редослед
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 07:49
брееееееееее нема бугарскиизненадување

http://www.flf.ukim.edu.mk/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B8/tabid/66/Default.aspx

- Катедра за македонски јазик и јужнословенски јазици,

во чиј состав се: студиска група за македонски јазик;

студиска група за српски / хрватски / словенечки јазик и литература

- Катедра за македонска книжевост и јужнословенски книжевности,

во чиј состав е студиската група за македонска книжевност;

- Катедра за албански јазик и книжевност,

во чиј состав се: студиска група за албански јазик и книжевност; студиска група за превод и толкување (албански-македонски и македонски-албански)

- Катедра за турски јазик и книжевност,

во чиј состав е студиската група за турски јазик и книжевност;

- Катедра за славистика,

во чиј состав се: студиска група за руски јазик и книжевност,  студиска група за полски јазик и книжевност; студиска група за чешки јазик и книжевност;

- Катедра за романски јазици и книжевности,

во чиј состав се студиските групи за француски јазик и книжевност и за италијански јазик и книжевност;

- Катедра за германски јазик и книжевност,

во чиј состав е студиската група за германски јазик и книжевност;

- Катедра за англиски јазик и книжевност,

во чиј состав е студиската група за англиски јазик и книжевност;

- Катедра за општа и компаративна книжевност,

во чиј состав е студиската група за општа и компаративна книжевност;

- Катедра за преведување и толкување,

во чиј состав се групите за англиски јазик - преведување и толкување, француски јазик - преведување и толкување и германски јазик - преведување и толкување

- Оддел за настава по странски јазик на нематичните факултети      

кој изведува настава по странски јазици на нематичните факултети при Универзитетот  "Св. Кирил и Методиј"

Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 07:31
Поради прекин на меѓународните интернет-линкови во Србија и Бугарија, во нашата земја вчера имаше неколкучасовен прекин на интернет-комуникацијата. Операторите во земјава вчера беа во комуникација со своите колеги од соседните земји каде што поминуваат линковските врски до Македонија со цел проблемот да биде отстранет што побрзо.
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 07:28
Квалитетот на размислата на партиските војници е за поздравување,потсетуваат на поданиците на Мусолини и Хитлер, има само наредби од горе и РАЗБИРАМ.Затоа до овде стасавме.Фирерцето ќе остави по некоја коска и за нив - купена со народни пари!.
Кон врв
depo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Февруари.2009
Поени: 501
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај depo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2010 во 22:27

Не ми е јасно како на луѓе од штабот на СДС им е интересно да си прават муабет самите со себе на форуми бидејќи никој не ги слуша .
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2010 во 19:02
Не се нервирајте со Фокус.Тој е секогаш ист.Зарем не се сеќавате на онаа изјава на уредникот - не вадам пиштол на мртов коњ.Секоја чест.Има м....За секого има ист остар јазик и нема што да му се префрла.Демократијата е токму таква а логиката - секогаш за состојбите е виновна власта - та белки не сум јас?
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2010 во 10:34
Originally posted by Генерал Митре Генерал Митре напиша:

Абе да даде господ Битола да стане главен град!!!

НЕМА ШАНСА...рекичката Драгор (ај да не кажам и поточе) е премалку богата со вода..за да нели....градат мостови..а на секој крај и (со) лавови и коњи..на спомениците наредени..голема%20насмевка
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2010 во 00:40
Си знаеш ти добро, прегледај си ги скриените постови.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2010 во 00:21
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Не треба извинување, нема навреда...

Туку, кога сме веќе кај навредите, имаш опомена за низ темите.

А зашто...ако смеам (и) да прашам!!??голема%20насмевка
намигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2010 во 00:18
Не треба извинување, нема навреда...

Туку, кога сме веќе кај навредите, имаш опомена за низ темите.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2010 во 00:14
Originally posted by Omar Omar напиша:

Osven sto ja ograbi zemjata,zatvori eden kup fabriki - nisto podobro nemame videno...

PS aaa da i blagodarenie na nego od sekoja familija ima po eden vraboten clen...

намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2010 во 00:00
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Добровечер... не сум госпоѓица намигнување

Малку сте се занеле со играта... онака само на прв поглед.

Ви Благодарам на укажувањето..хехеголема%20насмевка
пс
Не знам сега..како да ви се извинам ...за навредата..нарекувајќи ве госпоѓица...а вие тоа не сте..според сопствено кажување...хаха
намигнување

Изменето од novace - 18.Април.2010 во 00:00
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 23:45
Добровечер... не сум госпоѓица намигнување

Малку сте се занеле со играта... онака само на прв поглед.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 23:41
Добра вечер ....хехе ....милостива госпоѓице..голема%20насмевка
Ние овде... играеме си комуњари и останати..хаха
намигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 23:37
да пријавам само дека сум присутна трепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7374757677 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.