![]() |
|
Ваша поезија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 146> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ти реков - овчарот барај го во себе, не надвор... Само тој може да те води напред... Верувај во себе, но не застанувај на тоа ниво, туку оди напред... Ако си го читала Галебот Џонатан... следи ги неговите постапки...Ако не, прочитај го...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Благодарам ...Well... не знаете од колку големо значење ми се вашите коментари... никогаш не помислив дека и јас можам да направам нешто кое барем површински ќе изгледа добро. Но ете сега ги читам коментарите кои се упатени кон мене со содржина која ме исполнува... ме храни да продолжам напред да го прават тоа што го сакам. Не дека онака не би продолжила... но вака се осеќам посигурна за одење напред, некако постабилно стојам.
Најискрено благодарам за вашите коментари кои прават битен пресврт во мојов живот ![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...mnogu e ubavo, bravo ekszi88...jaki emocii, nema sho...toa e bitno, sho znaesh da napravish prikaska...toa mi se dopadna posebno...se si e na mesto...:)
|
|
![]() |
|
darkangel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Искушение
Потисната помеѓу овие ѕидови, Не ја гледам Тишината во која постојам, Не ја чувствувам осаменоста од која се хранам. Не ја мирисам болката што ја создавам. А сепак длабоко, знам, еден ден. И Тој ќе дојде, ќе се осветли ноќта. Месечината горчливо ќе ми се насмее Јас, јас ќе плачам над твоите насмевки. Погледни, крварам од секаде, ....врисок, Собери ги солзиве во твоите дланки, Измиј ја крвта со лаги. Ако Богот наш ја пружа, Земи ја драги вечноста, Во неа јас и ти, во Темнината Но, сега не постоиш. Верувам, а сепак сон, желба. Страст без љубов, без Тој. Крвави ми се рацете погледни, Крвава е душата која моли. Денес храброста умира Немаш ни поглед за мене, Немам ни нож за своите измислени лузни, А повторно се сечам за да живеам, ...дојди и бакни ги овие отворени рани, ако се осмелиш...ако си навистина Тој. |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Aj нема да плачам, ќе останам со растегнати усни
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
nemoj da places mala,znaes deka ke moram da placam so tebe
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
да, и овој прв пат за ова ми е најдобредојден
![]() |
|
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СЕКОГАШ ПОСТОИ ПРВПАТ!!!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
A бре луѓе ќе ме расплачете... ова никогаш ми се нема десено.. Ве сакам и ве гушкам
![]() |
|
|
|
![]() |
|
НЕКА ЈА ИМА И НА ОВАА СТРАНА, ЗАСЛУЖУВА... |
|
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s te guskam milijarda pati,i znaes ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ДОБРО ДОШЛА...
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 146> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |