![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 295> |
Автор | |||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Дали ти си чул или сретнал на некој универзитет, ширум светот, да има отворено катедра за некој дијалект? Македонскиот јазик е богат со дијалекти, па нема сега за секој дијалект да отвараме катедра. Тоа важи и за источно македоснките дијалекти. За турските јазици веќе има катедра. Изменето од Platenik - 28.Април.2010 во 13:55 |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
||
Се согласувам. Чак ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Да се маваш во гради како голем патриота а да делиш народ по партиска припадност е сатира невидена.
![]() |
|||
![]() |
|||
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
||
Brat i mene ne mi e jasno toa. Ke regnat sto nika na forumi i demek sds poveke poddrska ima megu narodot. da be "zimi majka" ![]() ![]() ![]() |
|||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
е оти да не можам? |
|||
![]() |
|||
depo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
||
Со одење офтопик не можеш вечно да ја опструираш правдата и демократијата. Европа нема вечно да ви ги трпи трпи мајмунлуците. А припадник на држава која ме негира не може од мене да бара да пишувам со украсни букви или нешто друго. ![]() |
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
Секоj просечно интелегентен човек пишува имената на државите секогаш со големи букви Изменето од да бе - 26.Април.2010 во 12:38 |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Се согласувам дека не може да бидат исти. Тие првите го немаа Паско Кузман на своја страна
![]() Според Ефтов нема комисија за споменици во која не учествувал Паско Кузман. За тој хонорар кој го кажаа и јас ке бидам грлата...и ке копам низ цела Македонија. Абе не глави, не раце, нозе,,, ке ги извајам ако треба, па ке ги ископувам. ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
momentalnite nemozat da bidat beter, kolku i da gresat.....nikogas nema da gi stignat bivsite....
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Го слушам Васко Ефтов и с еобидував да го следам, да сметам кој, колку, каде и на крај ме заболе глава а ништо не разбрав. Која математика, која комбинаторика за да се осмисли сево ова.
Е успеав да ја разберам споредба меѓу споменикот на Скендербег на онаа страна од Вардар чинел 80 000 евра, а на Никола Карев од оваа страна на Вардар чини 800 000 евра. ![]() А и дека бивчиот министер за образование работел во Акцент медија пред да стане министер и демек се претпоставува дека затоа овие ги добивале тендерите за ![]() А околу коментарите од преставници од опозицијата и нивните ’’кражби’’. Па овие не ги биравме за да бидат исти или бетер. ![]() |
|||
![]() |
|||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
||
Go gledam i go slusam ovoj Vasko Eftov i ne mi se veruva....kako moze tolku da bide za nikaden...sobral eden kup komunajri i luge od opozicijata i niv gi prasuva kolku pari za spomenici ke se potrosat..Pa tie istite luge gi istrosija istite pari a ne napravija nisto so niv, nitu eden spomenik.....DA GI PRASA KAJ SE PARITE OD BUDZETOT STO SE TROSESE VO NIVNO VREME ALOOO
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
alb drugarceeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
||
![]() |
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7273747576 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |