![]() |
|
Ајде да играме личноста под мене. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 321> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
посна сарма
![]() ЛПМ... колку кафиња испи денес? |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
sekako
![]() omileno jadenje? |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sekogas dobro
a ti dobro mirisas? ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
опа-цупа
добро мирисаш? |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
znam znam kako sekira pod voda :)))))))))))
se salam znam koj e omilen sport? |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
kako ne saka...
![]() znaes li da plivas? ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
dozivotno balgodaren ke bidam :)))))))))
saka li sport? |
|
![]() |
|
e kako ne znae...
ke ti sosie i zname da navivas tamu ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pa za narednata nedela moze????? ihihihhihihih
taman vardar ke igra doma :))))))))))))) A da shie znae li??????? |
|
![]() |
|
odma..pletam..imam vunica..
![]() za koda ti treba tebe |
|
vivi
|
|
![]() |
|
jas bi salce :)
Crveno Crno....kako boite na vardar znae li takvo da isplete? |
|
![]() |
|
sto saka kukoc ..corapcinja moze
ili salce? |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ne.....ke bide vo sk
a da splete nesto i za mene? ![]() |
|
![]() |
|
ne..ke sedi doma..ke plete djemper za baba
ti ke odis na vikend? |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 321> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |