![]() |
|
Животни грешки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam...edna samo.....
![]() |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
covekot ne bi bil covek ako ne gresi, togas bi bil nesto drugo.
poentata e da se ucime od tugite greski, a ne od svoite. kako i da e, nisto ne e tolku znacajno za da go nareceme"zivotna greska", mene toa mi zvuci premnogu seriozno, duri me plasi... sto bi mozelo da bide tolku tesko? |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...НЕМАМ!!!!ЈАС СЕКОГАШ СУМ ВО ПРАВО,MОЖЕБИ ЗАТОА!НЕ ИМ ВЕРУВАМ НА НИКОГО...СИТЕ ЛАЖАТ...!ЧИТАЈ,,ЖОЛТА МАИЦА".!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:59 |
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Zivotna greska ili taka sakal nekoj drug pomoken od nas samite, sto vikase baba mi - "taka ti e ckrnato vo tefterot"-sepak jas mislam deka e moja greska.
Svesno go terav mojot simpatija da i se vrati na bivsata mu devojka (sega veke sopruga) - a posle izvesno vreme da mi priznae deka me ljubel mene....
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
животни грешки кои се однесуваат на љубовта, хм, па и немало некој што се толку фатални кои катастрофално ми го потресле животот. но, дефинитивно биле лекција.
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Ne napraviv nisto zatoa sto ne ni mozev posle nesto da napravam...ednostavno togas si ja propustiv sansata
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Еееееј, само немој да ме караш
![]() ![]() ![]() ![]() Иначе втората грешка на ја направив со цел да ја исправам првата.... И што да праам кога сум инаетџика? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ti be malo,ednas gresis i se trudis da ja ispravis greskata so druga,i toa svesno-za inat???
Ke se karame..... ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Имам направено една грешка 2 пати.... Првиот пат не мислев дека ќе излезе многу лошо, бев свесна дека не треба да го правам тоа ама сакав... Имаше лоши последици кои сеуште ги има ама помалку... Тоа беше одамна.... И сега пред некое време пак ја направив истата
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
О да, доколу можеш да исправиш грешка треба и да се радуваш на можноста...
Интересно е што честопати грешките ги согледуваш од друга перспектива ....мегу другото и временска...
Како и да е можеби е најважно ДА ИЗВЛЕЧЕШ ПОУКА ......
|
|
![]() |
|
A dali i kolku ste se potrudile da ja ispravite ili da ja podobrite situacijata posle losata odluka???
Mene mi se slucuvase da svesno gresam poradi verbata vo edna osoba koja znaev deka ne go zasluzuva toa.Posledici sreka nemase, no ako se slucese toa sto taa licnost go imase naumeno istite ke bea katastrofalni. I da sakav da ja ispravam greskata ne ke mozev. |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
О ДА мамма има таква ситуација....и добро е ако е една........
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
...sto ne ostanav vo Francija..............
![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |