IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Животни грешки
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Животни грешки

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
Автор
Порака Обратен редослед
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 23:01
Imam...edna samo.....тага 

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 22:47
covekot ne bi bil covek ako ne gresi, togas bi bil nesto drugo.
poentata e da se ucime od tugite greski, a ne od svoite.
kako i da e, nisto ne e tolku znacajno za da go nareceme"zivotna greska", mene toa mi zvuci premnogu seriozno, duri me plasi...
sto bi mozelo da bide tolku tesko?
people are strange
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2007 во 20:48
...НЕМАМ!!!!ЈАС СЕКОГАШ СУМ ВО ПРАВО,MОЖЕБИ ЗАТОА!НЕ ИМ ВЕРУВАМ НА НИКОГО...СИТЕ ЛАЖАТ...!ЧИТАЈ,,ЖОЛТА МАИЦА".!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2007 во 22:12
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:59
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2007 во 15:14
Zivotna greska ili taka sakal nekoj drug pomoken od nas samite, sto vikase baba mi - "taka ti e ckrnato vo tefterot"-sepak jas mislam deka e moja greska.
Svesno go terav mojot simpatija da i se vrati na bivsata mu devojka (sega veke sopruga) - a posle izvesno vreme da mi priznae deka me ljubel mene....
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2007 во 10:03
животни грешки кои се однесуваат на љубовта, хм, па и немало некој што се толку фатални кои катастрофално ми го потресле животот. но, дефинитивно биле лекција.
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 18:11
Ne napraviv nisto zatoa sto ne ni mozev posle nesto da napravam...ednostavno togas si ja propustiv sansata
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 13:48
Еееееј, само немој да ме караш LOLLOLLOLLOL
Иначе втората грешка на ја направив со цел да ја исправам првата.... И што да праам кога сум инаетџика? LOLLOLLOLLOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 13:37
Ti be malo,ednas gresis i se trudis da ja ispravis greskata so druga,i toa svesno-za inat???
Ke se karame.....Smile

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 13:25
Имам направено една грешка 2 пати.... Првиот пат не мислев дека ќе излезе многу лошо, бев свесна дека не треба да го правам тоа ама сакав... Имаше лоши последици кои сеуште ги има ама помалку... Тоа беше одамна.... И сега пред некое време пак ја направив истата Ouch Овој пат исто знаев дека правам голема грешка ама нешто ми кажуваше дека морам да го направам тоа (или беше заради инат Confused).... Овој пат немаше многу големи последици.... За среќа.... И се трудев и сеуште се трудам да ја исправам грешката ама многу тешко иде Ouch Ама тоа е... Бар научив нешто Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 13:17
О да, доколу можеш да исправиш грешка треба и да се радуваш на можноста... 
Интересно е што честопати грешките ги согледуваш од друга перспектива ....мегу другото и временска...
Како и да е можеби е најважно  ДА  ИЗВЛЕЧЕШ ПОУКА ...... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 13:10
A dali i kolku ste se potrudile da ja ispravite ili da ja podobrite situacijata posle losata odluka???
Mene mi se slucuvase da svesno gresam poradi verbata vo edna osoba koja znaev deka ne go zasluzuva toa.Posledici sreka nemase, no ako se slucese toa sto taa licnost go imase naumeno istite ke bea katastrofalni.
I da sakav da ja ispravam greskata ne ke mozev.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 12:21
О ДА мамма има таква ситуација....и добро е ако е една........
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 12:13
...sto ne ostanav vo Francija..............Confused
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.