![]() |
|
Солзи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Автор | ||
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
solzite doagaat koga ti se povredeni srceto i dusata
![]() |
||
Сега знам дека нисто незнам!
|
||
![]() |
||
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
|
Кога гледам филм со по "дирљива" содржина се откорнувам од плачење,ете и вчера си плачев на филм П.С. Маж ми ми рече дека уште малку ќе сум почнела да плачам и на порничи ![]() ![]() ![]() Изменето од babyy - 07.Февруари.2007 во 19:34 |
||
![]() |
||
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
|
bolkata neznaci da se predades zatao ne placi....
me imas mene i gusnime sto i da e ke pomine..... ![]() Изменето од nedopirliv - 07.Февруари.2007 во 17:49 |
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
![]() |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Ne zaliiii, jaaas pak ke se vrataaammm...
![]() |
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
imase edna pesna, ne mi teknuva bas ama vaka odese..." ne placi..milo libe, ne zali...." ne go znam nataka tekstot
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
|
pa nemoj nadce da si placka
dobro zensko si ama sepak
mora sda se trudis da si cvrsta nekogas
|
||
![]() |
||
nade ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
|
jas sum si placka |
||
![]() |
||
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
|
tocno taka
obicno se izraz na karakterot ako si cvrst ke znaes da se strpis ako si mek ke pocnes da places
ama sepak gledaj da se smeskas sto e mozno poveke
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
fala za sovetot, ama solzite prirodno si dovaagjaat, i da sakam da gi sopram nema da mozam |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
nemoj da places iako solzite se olicetvorenie na taga ili sreka
gledaj poveke nasmevki da davas
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
jas sum takov tip na covek so za mala sitnica moze da mi se nasolzat ocite najcesto placam koga mi e tesko na dushata, koga me faka nostalgija za doma , a najmnogu placam koga mislam na sestra mi. Dobro sega, normalno placam i koga imam problemi so decko mi ( u smisol koga ne mi veruva za nesto, pa ne mozam da mu dokazam), srce me boli i si placam. Inaku se deshava koga placam i od radost, primer da slushnam nekoja dobra vest ili nekoj ili nesto da me iznenadi i odma ocite mi se polnat so solzi. |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Хм...не вели двапати..Има вешти плачки кои знаат да ги стркалаат колку да се сожалиш врз нив.. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |