![]() |
|
Кога две другарки ќе се заљубат во еден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | ||
dean^^^ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koa dve drugarki ke se zaljubat u eden, treba da mu pobaraat drugar za drugata - ja barem taka bi go resil toa - soznam:) Toa e najbezbolno resenie
Изменето од dean^^^ - 19.Април.2008 во 17:10 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Nema da se veke drugarki...
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
e cesta pojava
drugarki vo princip imat isto interesiranje - zatoa i se druzat pa najdoa objekt na isto interesiranje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
|
E ova stvarno ne mi e jasno kako e mozno,ne gi svakam takvite devojki,samo imam sretnato takov slucaj i znam deka obavezno izbiva kavga,a nekogas i tepacka
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ako, ke bidam pioner vo novata granka
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
VO RED AMA VO DELBATA DA NE SPAGJAAT I DE4KOVCITE ![]() |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ne moze da mi se sluci..ako mi e vistinska drugarka i ako e zaljubena vo nego,ne go gledam tipot kako potencijalen kandidat..
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
drugarkite treba se da delat...ja ne se ljutam ic
|
||
![]() |
||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
|
SE SOGLASUVAM POTPOLNO SO TEBE.DRUGARKATA AKO E VISTINSKA KE BIDE SO TEBE CEL ZIVOT,A TOPJ AKO SE MUVAL SO NEA SIGURNO NE E ZA TEBE.NO ISKRENOSTA E NAJBITEN FAKTOR.DRUGARKATA TREBA DA BIDE ISKRENA MAKSIMALNO AKO SAKA DA SE ZACUVA PRIJATELSTVOTO ![]() |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
pa ne i do tolku krvolo4no ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
Taka e gazam preku covecki trupovi
![]() |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
|
PA ZASTO DA NE,DA MU DOZVOLAM NA NEKOJ GAD DA ME RAZDELI OD NEKOJA SO KOJA SE DRUZAM CEL ZIVOT?MISLAM DEKA NEMA SMISLA DA MU GO PRUZAM TOA ZADOVOLSTVO!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
taka e za de4ko nema karanje,ako taa ti e vistinska drugarka,ke go batali nego!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
ke i go prepustam nea
ne planiram da se karam za masko,ne vredi
tie idat i si odat
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |