![]() |
|
Каде сакате да живеете? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 38> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaj sho ima civiliziran narod...
![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
A vtora na spisok koja e ???
![]() Inaku ja bi sakal da ziveam sekade po malku...nikogas ne na edno mesto povece od 5-6 meseci...tour okolu svetot...
![]() ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Едно е јасно, не би ја напуштила Европа |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
MaRgRini ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Ajde patrioti kaj e sega Makedonija :)
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Oslo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Na edno mnogu ubavo ridce,iznad veleskoto ezero....uste malku i ke mi se ispolni zelbata.
![]() Изменето од bodeti - 03.Декември.2009 во 01:40 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
i tamu sum!...kaj shto ...sakam!!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
francija
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Мене ми е убаво овде...единствено што би сакала да сменам е адресата...радо би сменила скопска за охридска адреса
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Vo Ohrid.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Tanjuska ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
на море, во Хрватска, на некој остров по можност
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Јас сакам некаде на море да живеам... ама пак, живеам покрај езеро... никаде не е како дома!
![]() Изменето од Evenstar - 19.Август.2009 во 10:15 |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Флорида или Лос Анџелес имам желба да поживеам некое време да видам дали ми одговараат. Може и југот на Франција
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
paaa , ne mi e bitno mestoto ......
bitni mi se lugjeto ..... kade ima civilizacija i iskreno druzenje... Gjabe gradovi so ubava priroda, more , plaza , planina......ako nema lugje.... ete primer vo Dan HAG Holandija covekot zivee kukja do kukja veke 7 godini a nema pojma koj mu e komsija.... ili Zurich kako najdobar grad za ziveenje vo svetski ramki spored anketa...... a sto fajde koga nema zabaven zivot druzenje.... i site se vo 21h vo krevet ... Sepak Balkanot ima najdobri covecki kvaliteti ... pa vo nego bi ziveela.. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |