![]() |
|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 18> |
Автор | |||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
За мене е дете него нема смисла се бламира повеке
![]() |
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Му фале на детето
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Boogie - 28.Септември.2006 во 00:05 |
|||
![]() |
|||
||
lelelelee sto sakas pa sea da kazes ti??
|
|||
![]() |
|||
savage ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
||
bata eve edna slika mislam deka ja znaes si ja videl.e taka raboti nasiot profesionalec hahahahh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
bata018 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Септември.2006 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 2 |
||
izvini decko da nisi ti tetovirao ovu tetu kao sto si pricao po srbiji da si radeo neke radove po srbiji ako jesi mnogo je dobro
|||
![]() |
|||
||
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
И повторно Македонија
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Абе не не интересира кој лаже а кој не ја и ти си правевме муабет без врска и ја само ти покажав без некоја намера спрема Ѓоко мислам дека и претходно коментиравме но видиш како он несака да си признае туку сега на сето тоа што згрешил на мене ми наоѓа грешки а знае дека неможе никако да ја стигне мојата 16год работа бидејки се што се учи се учи уз работа но се надевам дека ке го свати тоа за неколку години и ке види дека од критики се учи а не навредува
![]() |
|||
![]() |
|||
mystery ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
||
da bideme realni od celava situacija za da e zaebana tetovazata e zaebana a za razlika vo volkot i tigarot mislam deka nema sumlja koi se podobri.
kaza deckoto deka e zgresena i kaza koi se pricinite za toa (ne se srami )respect za nego
a deckoto igire sto ja ima tetovazata ke ti kazam da znaes deka laze poveke i od cela Sutka
pozdrav
|
|||
![]() |
|||
||
abe Bone koj saka neka ne zeme ebve i jas bi dosla da me naucat
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ke da e inat deckoto
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |