IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Во кој град кај нас најдобро се живее?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Во кој град кај нас најдобро се живее?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
Автор
Порака Обратен редослед
vasi44 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 71
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vasi44 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 21:59
BITOLA
Кон врв
igor9 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Декември.2006
Локација: Madagascar
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor9 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 21:58
najubo mesto da se zivee vo planina so vcite
Mr.Igor Kako eeeeeeeeeeeee
Кон врв
raging bull 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 08:44
LOLLOLLOL
faca vikash???? ma go znam bre shto faca e....LOLLOLLOL
tuka sum vo prednost: ja njega znam on mene ne zna....LOLLOLLOL
Znam deka e facaLOLLOLLOL
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 14:26
Abe naume, citas li ti, hektor rece da ne sum bila jas, ke mu bilo dosadno.. Tuu, samo za zakacas..
I da, super ni bese u Liquid, i ne se zakacaj mnogu, hektor e faca, segde go pustaat Wink LOL
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
raging bull 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 57
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 09:37
Izlegvevte liquid Dana ...so hektor.....(kako go pushtile????-ke morat da urgiram kaj turchinon mojLOLLOLLOL) --ubo mesto e ....
mmm- kazi sho ti faleshe ,pa na ovaj mu bilo dosadno...to e indirektna navreda do tebe....znachit so tebe mu e dosadno....jas ko ke mi e drushtvoto OK ne mi e dosadno...LOLLOLLOLkaj i da sum....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 23:32
Originally posted by hektor hektor напиша:

ostaj to jas i ti so si prajvme WinkLOL ami ti ako ne bese dosadno ke mi bese so origaniteLOL

Ma kafe, pivo.. ma u Liquid sto ni falese?? LOL Zurka.. pa toa skarata.. ma obetkite Wink Wink
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
bill Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2006
Локација: Australia
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bill Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 08:03
 V I N I C A
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 14:09
ostaj to jas i ti so si prajvme WinkLOL ami ti ako ne bese dosadno ke mi bese so origaniteLOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 12:48
Zs dosaden be heki, sto ni falese letovo?? LOL
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 09:40
ohrid dosaden e  sine , dosaden i vo leto e dosaden
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
raging bull Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2006
Локација: Afghanistan
Поени: 145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај raging bull Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2006 во 10:06
mmmmhhhhhhh   mozda ne si dojdena skoro ohrid da vidish kaj e poskapo --MME lihvarskoLOLLOLLOLLOL  ubo mesto za ziveenje e ohrid sepak e ubav,chist,bogat vo sekoja smisla,.,.kulturno,matrijalno,istoriski,prirodno....
skopje e OK samo ne mi se svigja sho e mn.neorganiziran,zagaden,isfrustriran????ali the more the maryer...pa za mlad chovek....Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 14:42
Samo sto kaj nas vo Sk e najskapo LOL
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 01:44
SK definitivno
dudenz
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 19:39
скопје иако сум од охрид велам скопје бидејки таму е цела македонија, а во охрид имаме многу гузва на лето и малку луге во зима 
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.