![]() |
|
Мобилни Телефони (Прашања и Одговори) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Автор | |
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako nekoj ima samsung D900i, ve molam kazete mi kako da stavam igri vo telefonot
simnuvam java igri od internet, i preku BT gi prakam na mobilniot, ama ne gi cita, t.e. gi stava vo OTHER FILES.I posle ne mozam da gi igram! FALA odnapred ![]() |
|
![]() |
|
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Кога ќе сликам навечер со блиц сликите ми ги вади како без блиц и
покрај тоа што блицот е уклучен... Порано беше се во ред но нешто
чепкав во подесувањето и сеа незнам како да го вратам во нормала....
Дали некој може да ми помогни???
Фала.... |
|
![]() |
|
Petkovsky ![]() Сениор ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Na cd-to so telefonot sto ti doadja imas takva programa.
|
|
![]() |
|
grujevski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 37 |
imam tel sony ericsson k-750i mi se rasipa djoestikot i trite dolni kopcinja toest( * 0 # )dali nekoj znae nekoja programa so koja ke mozam da gi izvadam toest copiram broevite od phone book vo pc.pozdrav i blagodaram
|
|
![]() |
|
DAIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Дали некој ќе е расположен да ми ја објасни разликата?
QVGA 30 fps VS VGA 15fps
Би сакал да знам кој квалитет е подобар и по што се разликува. Дали QVGA 30 fps е подобар квалитет на снимка од онаа на к800i?
Темава е втора иста, ја поставив и кај форумот за камера, но мислам дека ако се работи за камера од мобилен, тогаш и едните и другите би имале добар совет.
Ви благодарам.
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |