![]() |
|
Дали лакирате нокти на раце и нозе? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | ||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pa normalno
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
da sekogas
|
||
![]() |
||
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
|
Malo zeleno vonzemjance :D |
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
во последно време исклучиво безбоен лак... некако најмногу ми се бендисува да имам само сјај на ноктите...
еднаш пробав и надградба на нокти, чисто од љубопитство - и заврши така што сама си го вадев гелот после 10 дена - не можев да издржам со пластика на рацете, плус предолги за мој вкус иако им кажав дека не сакам канџи.... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
striktno francuski...
osven za posebni provodi. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
momentalno imam bordo,trula visna..eden od omilenite
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
|
crveno lakce
![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ууууу обожавам такви бои
мене ми се моментално мастилно плави ![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
моментално имам зелени ноктиња,се чувствувам ко марсовец
![]() Изменето од sanja-a - 22.Септември.2009 во 22:54 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
ууу, и jас во истата боjа.. ![]() Изменето од pagane - 22.Септември.2009 во 15:21 |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
редовно
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koga ke pocnat da mi se cepaat corapite toa znaci deka e vreme da si gi secam noktite i zemam brusalka, cekan, pila, smirgla, klesti...da ne zaboraviv nesto ?
![]() |
||
![]() |
||
scream4help ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
|
уште една истомисленичка ![]() но должината на ноктите варира ,од кратки до долги зависи одпериодот на годината,лето и зима се подолги,а во есен и на пролет пократки ...бојата на лакот зависти од гардеробата ,но дречави бои мразам ..дискретно и елегантно да ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |