![]() |
|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..vcera mi se bendisa...ili prekcera beshe... ja kritikuvashe toplifikacija...znaci bea objektivni i imaa sloboda na govorot...duri i od bumbarkata...
![]() |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Emisijata vo po4etokot bese dobra ali sea nekako izliti, kako i sekoe nesto sto mu doaga krajot, sloboda na govorot - Da treba da ima megutoa ne po cena na navreduvanja i provokacii, neka si go kazat site svoeto mislenje, neka se izjasnat fino i kultirno a ne da ja po4nuvaat sekoja re4enica so: Ova go mozat samo selacite kako toj i toj - bezveza. Treba ako ne da se ukine bare da se naprai pauza so emisijata.
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Karamandi !!!!! zarem ne gledas kolku od novinarite i od obicnite gragani se na sud zatoa sto go kazale svoeto mislenje javno. Covek da se plasi da go kazi svoeto mislenje pa manar toa bilo i na nekoja emisija
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
igi kaj zabeguvas ova e tema za razgovarnje a ne smeenje
kazi sto mislis ![]() ![]() a za emisijata mislam deka porano bese podobra ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Kakva sloboda na govorot. Samo kazete toa sto sakate pa ke se videme na sud....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Da Orlov tochno...sekoja kukja si ima svoja boja,no sepak treba malku poodmereni da bidat i malku pojaka cenzura na vokabularot...dali ne mislish deka voditelkata od ovaa emisija e preostra za simpatizerite na opozicijata?Dali lichi Latas taka ''glasno'' da si razmisluva i da koristisi sekakvi izrazi za pretsedatelot?Za mene toa e nevkus.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Site TV kukji si imaat svoja boja. Taka da suludo e da se kazje deka vo nekoja emisija na nekoja TV ima sloboda na govorot. Sekade postoi CENZURA. Nrma potreba od ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Aron ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Јако беше кога еден и кажа : Те познавам од мало пајче,но не знаев дека ке пораснеш во толку голема ГУСКА хаха
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Бумбар...го гледам секогаш кога сум во можност,
и ми се допаѓа , секој има можност да си го каже своето
мислење, без разлика колку и како му се ...допаѓа.. некому...
но факт е дека емисијата е доста гледана...
а за ..бисери...јас колку што имам ...овде прочитано....бисер до бисер...
....никаде на друго место нема....
![]() п.с. кога напишав ...овде.. мислев на форумов....и тоа какви бисерчиња
има да се прочитаат ......
![]() ништо во споредба со нашиве форумџии........
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
se iznaslusav i uste slusam biseri ...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... Da ne se zalazuvame, ne se gradi mnenie so javuvanje na partiski vojnici... ne se podiga rejting so lazni gledaci. Nemojte da go navreduvate narodot deka ne ja sfakja sushtinata na emisijata. Kje se rabotelo vo sabotite, pa 180 rabotni dena se 6 meseci, a ucebnata trae 9 meseci i 10 dena. Shtrajkot nema da trae 3 meseci.
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
а за тоа дека ќе треба да учат скоро секоја наредна сабота, не им текнува? ај одиме на подфорумот образование за оваа подтема.
бумбарот е интересен, придонесува нешто да се мрда, да се размрдува, да не стои водата во вирот. колку и да е пристрасна, (а пристрасна е, мислам секој е, па и CNN беше), емисијава барем дава тема за дискусија, која не мора да е само на телевизија и во емисија, нели? еве и овде се води дискусија во однос на тие теми. значи од мене, бел бумбар за бумбарот. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
kako na ona deteno denes , sto cita od livce deka saka da odi na uciliste.... moive se utepaa od radost deka ne se uci ...
|
|
![]() |
|
...ima pari od budzetot...zatoa jas moram da shtrajkuvam za prevoz i hrana ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |