![]() |
|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 73> |
Автор | |
fileo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
неразумниот човек си рече во срцето: Нема Бог
цитат од псалмите човекот има ограничен видик, неможе да види подалеку од планините. треба да се искачиш на планината. |
|
![]() |
|
Daftie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 16.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Не би рекла баш...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
\
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 03:55 |
|
![]() |
|
Daftie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 16.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Па према тоа што за да постои треба да е направен од жива материја или гас - не постои.
А и онака, фиктивно, не верувам дека постои. Имам напишано и мал текст околу оваа работа. |
|
![]() |
|
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Постоел а тоа сум сигурен дека мислиш на Исус нели?Епа не е зосто тогаш се молат отецот синот и св.дух.Кој е отецот знаци бог е таткото на Исус кој не постои кој се нема појавено и никогас нема ни да се појави.
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Да,постоел...
Изменето од igreto - 14.Јули.2008 во 20:42 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
od mnogu prasanja nema da imas vreme da slusnes barem eden odgovor
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Covekot koj prestanal da se prasuva...
E mrtov .. Negoviot pogled e ugasnat... Kako sum stvoren e prasanje na tvorecot... Kako ziveam e sudbibna... ispretpletena so slucajnosti... koi ne se moj izbor... mojot izbor e da se prasuvam... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kojsumjas e prasanjeto????
prasaj dali si naucil da zivees a ne kako si stvoren toa e sustinata Изменето од anakin - 14.Јули.2008 во 17:03 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Imas...
No ne se prasuvaj toa sto e sustinsko.. Bez koe ne bi imal za sto da se prasuvas... |
|
![]() |
|
ne prasuvam jas gluposti...
jas sum tuka... i zatoa imam pravo na zivot i svoj sud... Изменето од anakin - 14.Јули.2008 во 16:56 |
|
|
|
![]() |
|
A koj ti go dade zivotot...
I da bides kade sto si... I toa sto si... Da se prasuvas... |
|
![]() |
|
jas be
toa pravo zivotot mi go dade kako i pravo da sum tuka na ova planeta |
|
|
|
![]() |
|
Koj e toj sto smee da sudi...
Dali postoi sevisniot ili ne.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |