![]() |
|
СТИХОВИ КОИ ВЕ ДОПРЕЛЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 67> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Let's pretend that I've moved on
And I'll tell myself That life goes on without you- Open my eyes and look deep inside, I run away |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
If I could, then I would
I'll go wherever you will go Way up high or down low I'll go wherever you will go |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Stronger than yesterday
it’s nothing but my way My loneliness ain’t killing me no more |
|
![]() |
|
Sometimes I run
Sometimes I hide Sometimes I'm scared of you But all I really want is to hold you tight Treat you right, Be with you day and night Baby all I need is time. |
|
![]() |
|
I dont know how to live without your love
I was born to make you happy Cause your the only thing within my heart I was born to make you happy Always and forever you and me Thats the way our life should be i dont know how to live without your love I was born to make you happy QUEEN BRITNEY SPEARS |
|
![]() |
|
And everytime I try to fly
I fall without my wings I feel so small I guess I need you baby And everytime I see you in my dreams I see your face, it's haunting me I guess I need you baby queen britney spears |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ravnodusan prema placu
i konacno sasvim sam obozavam ilovacu ne moze mi nista sljam. Bora Corba |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Pero Zubac - Ljudi u nasim godinamaLjudi u nasim godinama |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Otici tamo...Otici tamo gdje je sreca korak, Tamo gdje svako oko Tamo gdje laznog savrsenstva nema, A ti, neduzan i bezgrijesan |
|
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
BOL
Nikad neces biti tako jaka da bi umrla s mojim imenom. (Rahman Dedaj) Изменето од Sho-Sana - 24.Март.2009 во 21:52 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Herman Hesse - Biti srećanU životu ne postoji nikakva dužnost |
|
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
zbunet
Што ако те сакам кога најповеќе сум сам што ако те сакам кога повремено ми велиш од патот да ти се тргнам да не те кочам да бидеш слободна онака како сакаш. Ќе ти се тргнам ќе ме снема но веќе не ме барај тогаш кога сите спијат еден сум со ниеден друг не сум патот мој чист е кон јасност тежнеам во именик ме нема не сум еден од многуте меѓу нив не барај ме ме не барај ме веќе воопшто ме нема. ![]() Изменето од butterflyM55 - 14.Март.2009 во 19:04 |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Paѓање___На непознатиотКако кадифен дождна скршено стаклоили брезов листво ек на пролетта,како изгубена надежпо пастелно небоили контура на сонцево тмурен ден. ...така те снема.Каде ли те најдов?Каде ми те изгубив?Мој забранет залакуод највкусното овошје?http://oblog.blog.com.mk/ Изменето од kejt-d-grejt - 13.Март.2009 во 23:49 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |