![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 74> |
Автор | ||||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Сродната душа се наоѓа еднаш во животот.... Кое е вашето искуство? |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|||
more itoa kako moze, samo verba bratu, se ke si dojde onamu kade sto treba, nekogas porano nekogas pokasno nekogas nikogas
![]() |
||||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||||
![]() |
||||
FULL MOON ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 13 |
|||
|
||||
Eu sunt centrul universului
|
||||
![]() |
||||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|||
bato ,na slepoto pile gospod mu pravi gnezdo
|
||||
|
||||
![]() |
||||
FULL MOON ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 13 |
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ej a zosto da ne, posle nema kade da bega
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|||
epa togas ke go ubijam od kjotek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
respect my authoritaaa
|
||||
![]() |
||||
|||
pa na bas to mislev
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|||
abe a da mu zalepam edna?toa se broi kako prosvetluvanje? |
||||
respect my authoritaaa
|
||||
![]() |
||||
|||
cvetce pa prosvetli go malce. moze da bide i provokacija(mozes da odberis kakva) taka barem ke znaes na sto si |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
kolku e dlaboko ova ejjjjjj |
||||
respect my authoritaaa
|
||||
![]() |
||||
|||
lele ama mi se desava ova... |
||||
respect my authoritaaa
|
||||
![]() |
||||
|||
srodna dusa postoi samo ne znaes koga i kako ke ja sretnes.Mozi cel zivot da si imal srodna dusa do tebe a da ne si razbral ,koga ke ja izgubis ke svatis sto si imal do tebe.Nekoi i togas nema da razberat.Srodnata dusa postoi ke ja najdes samo ako baras-moze i da e naj obicniot covek do tebe
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
|||
во потрагата по сродната душа честопати ќе сватиме дека потрагата се уште не е завршена.
не треба да се откажуваме, можеби следната личност ќе биде вистинската. ретки се оние кои брзо ја нашле својата сродна душа, ама за секое тенџерче има капаче ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6061626364 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |