IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ВИЗЕН РЕЖИМ - либерализација и укинување
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВИЗЕН РЕЖИМ - либерализација и укинување

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 66>
Автор
Порака Обратен редослед
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 13:03
Originally posted by natalija natalija напиша:

не туку ми лобирајте за Бугарија во Македонија..
Ако не ви се свиѓа пасошот бугарски и поздравете се со Македонијава..

Koja si pa ti da mi kazesh toa ?

Na albancite ne im se kazuva iako e toa ocigledno deka se za Albanija a na mene so Makedonski pasos da mi se kaze kaj da idam ???

Ma nemoj ...

Zasto mene da mi se brani da ja sakam i pocituvam BUGARIJA najubavata zemja na svetot ???

Ke si ja sakam od daleku , si ja imam na posteri ke si veam zname bugarsko i evropsko moe pravo
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 13:00
не туку ми лобирајте за Бугарија во Македонија..
Ако не ви се свиѓа пасошот бугарски и поздравете се со Македонијава..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 12:46
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Па после сите овие визи да се надеваме дека нашите туристички агенции ке развијат добра мрежа за аранжмани(поефтини) иначе не ни гине Охрид,Дојран и преспа а за некои може и Липково

za ovoj turizam zboram na toa aludirav

a ex mafija ti e legitimna mafija sea se bavi so bankarstvo, nekretnini ne e ko porano da ti kradat na sred ulica

Abe djandar ne mozes da vidis u bugarija a se si e mirno , karvanot za EU e faten i toa ti e

Da zivee majka BALGARIJA Big%20smile Big%20smile Big%20smile Big%20smile
Кон врв
Arm'nj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arm'nj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 12:42
LOLLOLLOL
Izvini....   ne znaev deka so vakov shetan tip imam prilika da delam "mislenje"...LOLLOLLOL   Koj turizam go barash kaj nas be ajvan ko nemame more ko  niv ne meshaj babi i zabi...Oj na drugi temi ....Kazvi ninja sho prael i kako letal i kakvi nonchaki imal....
Samo ke te molam ona ex pred bugarska mafija da mi objasnish shto znachiLOLLOLLOLLOLClapClapClap
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 12:42
DA ZIVEE MAJKA BALGARIJA LOL LOL LOL LOL LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 12:40
I uste nesto ekonomski gledano :

koj moze da bide pobogat 2miljonska zemja so 25 posto albanci koi se pravat samo da se otcepat konecno tegnat nazad  ili 8miljonska zemja koja e priemna vo EU kade site se kako eden da idat napred ???

Koj e podobar pazar pomaliot ili pogolemiot ???

Kakov izvoz imame nie ???

Koi resursi ???

NISTO

Taka da bidete srekni sto ke ni davaat i besplatni vizi  a ne tuka pukajte od ljubomora
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 12:36
Originally posted by Arm'nj Arm'nj напиша:

LOLLOLLOLClapClapClap
Ne OK ne e dobro ali da gi razbereme ne se ni tie krivi...
vlegoa nekako na gla - na shija vo EU i sega morat da pravat shto ke im se reche...
Nego tii  ninjo , jas odprilika ti go znam mentalniot kapacitet i zato da ti kazam tie hoteli sho si gi videl kaj tatarite se se stranski investicii , koj se od bugari???   Kako i bi bile ko tie ko narod se dosta siromav...Toj napredok sho go gledate se e stranska eksplatacija bilo kako resursna baza bilo kako pazar....Ne im zaviduvajte mnogu....ne e zlato sve shto sjae....

--------------------------------------------

ne se site stranski investicii ex bugarska mafija gi drzhi , pa i da se stranski investicii pa pak super danok se plaka za Bugarija ... koi nie stranski investicii imame u turizmot aj molim te .

Koj be siromav narod ... bilo toa nekogash ti da vidish kakvi samo koli se vozat tamu 90 posto se nad 20 000 evra  ...  e da tocno e u Asparuhovo imaat isti plati kako i vo Delchevo kako i kaj nas vo provincija ama u golemite gradovi Varna, Sofija, Plovdiv platite se pogolemi nego kaj nas a cenite pomali ...

I sea pak lupaj za mentalniot kapacitet.. ja sum bil sum videl i toa veke 10 godini po red najmalce po mesec dena a ti pojma nemash LOL LOL LOL

Изменето од natalija - 21.Декември.2006 во 13:26
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 12:00
Кон врв
Марковски Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Декември.2006
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Марковски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 11:43
Вас човек не може да ви разбере. Длъжни сме, като членове на ЕС да въведем визи за всички не-членове на ЕС. Това не е наше решение.

Наше решение е обаче, тези визи за гражданите на Македония да са безплатни. Не ви третираме като стока, а като братя - това трябва да го разберете.
"Кръвта вода не страва" Венко Марковски
Кон врв
Arm'nj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arm'nj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 08:14
LOLLOLLOLClapClapClap
Ne OK ne e dobro ali da gi razbereme ne se ni tie krivi...
vlegoa nekako na gla - na shija vo EU i sega morat da pravat shto ke im se reche...
Nego tii  ninjo , jas odprilika ti go znam mentalniot kapacitet i zato da ti kazam tie hoteli sho si gi videl kaj tatarite se se stranski investicii , koj se od bugari???   Kako i bi bile ko tie ko narod se dosta siromav...Toj napredok sho go gledate se e stranska eksplatacija bilo kako resursna baza bilo kako pazar....Ne im zaviduvajte mnogu....ne e zlato sve shto sjae....
Кон врв
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 02:09
Абе нинџо, види, бугарите отидоа многу напред и за времето на Хитлер, само подоцна некако на брзина им ги скратија тија крилцата!
Да не им ги скратат овој пат уште пократко, ха?

Македонија - Моја Дежела
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 01:52
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Јас сепак мислам дека Бугарите само ке изгубат со воведуванје визи за Македонија,македонските граѓани сега се приморани да не трошат пари у Бугарија па ке ги потрошат негде другде а може и ке ги вложат у нешто

Kade drugde ... U DRACH eventualno ...samo toa ostanuva LOL LOL LOL

Како и да е туризмот у Бугарија ке изгуби многу бидејки прљавото црно море го сакат само Македонци,Срби,Румуни и Украинци.Сега ке останат само Румуните на црно море

Kakva glupost i dezinformacija ...garant ne si bil. Vrie od Germanci Svedjani, i Englezi... Soncev breg e ko monte karlo po ubavi hoteli cistota i uredenost.

A na Bugarite i taka i taka ne im ni trebaat Makedonskite turisti bidejki seuste si mislat deka so 200 evra ke bidat carevi ...kako pa da ne . Bugarija otide premnogu napred sakale vie prifatete toj fakt ne sakale ama taka si e

Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 01:20
Па после сите овие визи да се надеваме дека нашите туристички агенции ке развијат добра мрежа за аранжмани(поефтини) иначе не ни гине Охрид,Дојран и преспа а за некои може и Липково
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 00:51
hahaha,....a,be vo bugarija ne sum bil dvaesetina godini,....ne odam ni bez viza,...a, ne so viza,....ebati zemjata!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 66>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.