![]() |
|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 73> |
Автор | |||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
НЕ ! |
|||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
СIRKUS RELIGIJA ili ZABORAVENI OD GOSPOD
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
анакин ти имаш право да веруваш и мислиш што сакаш но јас знам дека нешто многу големо си испомешал! Еден ден ќе го сватиш тоа 100%! [/QUOTE] spiros jas isto taka znam deka si ispomesal se zivo i divo ne si ti kriv te izlazale no toa ti nema da go sfatis nikogas e vo toa sme razlicni ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
||
анакин ти имаш право да веруваш и мислиш што сакаш но јас знам дека нешто многу големо си испомешал! Еден ден ќе го сватиш тоа 100%! |
|||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
![]() |
|||
||
ai mesi
daj sega bogovski na nazdravime so pies? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
anakine, mislam ti si poblizu do vistinata otkolku mnogu vernici...
Vsushnost onie milijardi lugje sto gi spomnuvash se site Bozhji cheda so POTENCIJAL daden od Boga da bidat bogovi. Koga ke dobijat Hristova svest (ova ne go sfakjaj teoloshki bidejki znam deka si alergichen na toa) , togash ke mozhat da gi pravat site neshta sto gi pravel i Isus i chudata ke stanat sekojdnevie, kao sto treba da bide. TOGASH lugjeto ke bidat bogovi! ![]() P.S. Tuka te vkluchuvam i tebe prijatele. ![]() Изменето од Messenger - 22.Ноември.2008 во 23:39 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
На кои богови мислиш ти анакин? Бидејќи нема бог освен БОГА! Во ИСУС се отелотвори Неговата чиста ВОЛЈА, МУДРОСТ, МИЛОСТ Тој е Неговото СЕМЕ, Неговата РАКА, Неговата НОГА! ЛА ИЛЛАХЕ ИЛЛАЛАХ од Оној во срцето на ЈАХШУАХ ХА МЕШИАХ!!! |
|||
|||
![]() |
|||
deshad ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
||
"Сеедно е, навистина, на оние што не веруваат дали ќе ги опоменуваш или нема да ги опоменуваш: тие,сепак нема да веруваат." ( Ел - Бекара :6 )
|
|||
![]() |
|||
||
за многумина да а можеби за сите да хехе верник е бог паднат за земја понизен и обземен но за среќа останаа другите богови кои знаат дека нема нишо и никој над нив Изменето од anakin - 22.Ноември.2008 во 02:55 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
||
Кога повторно ќе дојде Ристе!
![]() Само, некако многу се задржа! Еве, 2000 и кусур години, никако да дојде. Како ми стои работава, чекајќи го, ќе ни остане муабетов незавршен! ![]() ![]() |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
![]() |
|||
||
оки пријателе ќе зборуваме друг пат ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
AlDra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
||
Ај да си легнам арно викаш. Ама не се секирај наскоро ќе Го видиме. Е тогаш да те видам!
|
|||
![]() |
|||
||
те читам се губиш ај уморен си легни си ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5960616263 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |