![]() |
|
Како се запознавте ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() само јас не му личев на кобила туку на машиновозач. барем така се искажа. дојде кај мене во вулканизер сакаше некој ремонт на 101-от. кога видов дека не дава пари за тоа што вложив се осеќав ко помочана булка поред напуштена пруга. и му реков-или ке платиш или зимај ме за жена ...тој швркнат ретка будала ме зема и се заеба. така и останав вдовица после 2 недели. несакајки го уклучив бољерот дур се бањаше.нормално редовно го сонувам....како се превртува во гроб велејки што ми требаше да одам кај неа, требаше киро комшијана да ја среди. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi rece deka imam anticka lepota. Deka licam na trojanski konj. I ja svitkav rakata i ja aknav od izlog, pa posle dve - tri kloci u rebra i dotrcaa drugarite da mi pomognat i ja zamavaa so novi kloci...po izvesno vreme im zapovedav da prestanat...i ona mislese deka sum ja spasil od losite budali, baska imame ista krvna grupa i dadov krv u bolnica za nea...i taka se zasakavme i posle se zemavme i ziveevme srekni i radosni do krajot na nasite zivoti...
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Na svadba toj bese kum a jas cel den go smekav , i logicno posle toa me pokani da izlezeme , pa vrska od 6god. pa brak
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ne,ne, ne vidov ,,,,osetiv.....,,,,,,,,,,,,
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.........И КОГА ..ШТО ЌЕ ВИДИШ ВО ТЕМНИНАТА...ДВЕ МАШКИ ИМИЊА...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....ЗА КОГО ПРАШУВААТ
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
si poddadovme raka i si gi kazavme iminjata!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.............dojde kaj mene na gosti...i taka.........bidna........vrska.........pa brak...........i to..........
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
sluçajno
![]() Изменето од marija1000 - 10.Март.2008 во 14:08 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
јас бев менаџер во кафичот а таа беше ракометарка |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ахахахааха,... да де да,... 35годишен педофил,.... ![]() пардон блу ама не можев да одолеам ![]() ![]() ![]() Изменето од Biserna_Devojka - 10.Март.2008 во 12:06 |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
wowwwwww bravoo sensei
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
to make a long story short,
![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
bravo Biserno, sekakov mozi da e toj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |