![]() |
|
Туристички агенции |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemaj gajle
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
se nadevam deka nema da moras da plakas,koga bev pred 2 god vo oh preku nivnata agencija,imase edni so ne se znaea ama moraa da ja delat prikolkata,ama imase i takvi so bea sami.bas me interesira so ke ti kazat.obavezno da pises
![]() ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pa bas vo skaut gi gledav src. utre ke se javam da vidam dali ke mora da sum so nekoj nepoznat u soba ili dali da si iznajmam cela dvosobna.
|
|
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
ahm...a vo skaut si se javila?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
abe najdov za vo Crna Gora...ali posto ne postojat sobi za samci kako ja
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zavisi za kade sakas...kazi potocno kade,mozebi ke pomogneme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lugje daj kazete nekoj agencii zaglaviv so 4 a nemat nisto sto sakam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
eehh,..da!
![]() - zatoa,..nema pari!,..povekeje!,..ako ne ,..nek' ti gi vratat tie shto si im gi dal i ,..amin!,...ama, najverojatno,..ke si odite tamu kaj shto "smislile",..za istite pari,...zatoa shto,..sigurno i od toa ke imaat kjar od tebe,..pa, makar i vistina bilo toa shto ve ,..lazele! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Возеше без шофершајбна?! ![]() ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() nema vrska ova so turizmot, ama,..ednash ,..menjavav shofershajbna na kolata,..mi kazaa deka nemale bezbojna,..pa , morale da mi stavat oboena,..poskapa!,..e, pa, ...im vikam,..neka ja izvadat ,..i neka mi ja vratat skreshenata nazad na mesto!,...i shto misdlite ,..shto napravija? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Дека и патниците знаат да претеруваат (како што погоре спомна бибчето) - знаат, но сепак има грешки и од агенциите. Еве, само еден пример. Прво нудат „супер“ прилика (сместување во хотел со 4 ѕвезди, на 30 m од плажа ...), но подоцна ви велат дека за таа тура немало заинтересирани (?!), па ќе ви понудат „нешто слично“- секако со „мала“ доплата! Бидејќи веќе сте се подготвиле за соодветната дестинација, иако неволно, сепак ја прифаќате соодветната понуда на девојката која ете се потрудила да ги задоволи вашите барања.
Би било убаво, секој кој изнесува позитивни или негативни коментари за соодветни агенции, да наведе зошто е (не)задоволен! И уште нешто друго. Мојот брат пред 10-тина дена, преку една српска агенција, уплати 1700 € за 16 (шеснаесет) дневен аранжман во Варадеро (Куба). Истиот аранжман во наша(и) агенции бил поскап од 800 до 1000 €. Дали некој од вас има овакво искуство околу висината на аранжманите кај нас и во странство? Btw. заработувачката кај српскава агенција е околу 20 %. Колку ли е тогаш кај нашиве? ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Dea tours Ohrid , super usluga i engaziranje
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kristina33 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Moze li nekoj da mi go napise telefonot na Agencija Savana?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |