![]() |
|
Убави МОМЦИ наспроти убави МАЖИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...silata na SAMSON bila vo kosata, ako ne veruete prashajte ja DALILA...hahahahaaaa
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
dolga ili ne bitno e ubavo da mirisa
![]() Изменето од Monuska - 26.Декември.2007 во 12:02 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
cudno...mene kosata mi e kako nekakov simbol na eroticnost...i jas samata imam kosa do polovina...
a bekam mi e bljak i so kosa i bez kosa,nejkam maz so lakirani nokti, osven ako ne e roker, togas moze ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
abe za brada razbiram..ali za dugacka kosa...iskreno..nikad ne bi mozelo da me zapali musko so dugacka kosa...eve na primer Beckham..mi e stvarno ok onaka..ali koga imase dugacka kosicka..ne mozev da go gledam...znaes koga ke vidam decko so dolga kosa,voopsto ne mozam ni da ocenam..dali e zgoden ili ne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
i so malku brada obavezno, onaka 3-4 dena sto rastela...mmmmm mazestveno
|
|
![]() |
|
uuuf jas obozavam mazi so dolga kosa, odsekogash
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
nikogas ne mi bilo jasno..kako mozat da vi bidat privlecni mazi so dolga kosa?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
ne deka ne mi se dopagjaat plavi, ama poveke si sakam crni ( iskreno sum nemala plav decko do sea, ne znam zosto)
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
istot covek e...
zasto crni, ne ti se dopagaat plavi? posle ovoj, sakam plavoooooooo ![]() ![]() ![]() Изменето од IQ - 26.Декември.2007 во 00:17 |
|
![]() |
|
pa stvarnoooooo, ne sum slepa, prava poslastica samo da bea malku pocrni i perfect
|
|
|
|
![]() |
|
znaev
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
WOW ej poleka ti, mlada sum infarkt da me udira... i da SE SLOZUVAM
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() grrrrr ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |