![]() |
|
Дали е до мене или до околината....?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga mi se slucuva nesto loso, a seuste ne znam, se e taka mrtvacki tivko.
Изменето од zbunet - 11.Септември.2008 во 13:12 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Цел живот мислев дека е до мене... за на крајот да сватам дека е до околината... Вака звучи многу препотентно и егоистички.... а? ![]() Не.... се шалам... едноставно не си одговараме со околината... ![]() ![]() ... Да погодувам кој... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
dvete raboti vlijaat edno na drugo
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pred milioni godini covek stanal proizvod od okolinata
sega okolinata e prozivod na covekot kakov e covekot takva e i okolinata ne e obratno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
До двете работи е.
Имено, некои работи зависат само од нас и треба да го извлечеме максимумот од нив, да го сториме она што можеме да го сториме самите и на тој начин да си го разубавиме животот себеси и на блиските.
Но постојат и нешта кои неможеме да ги промениме, но во тој случај треба да го промениме нашето гледиште врз нив, да ги прифатиме и слично...Затоа и ни служат нашите одбранбени механизми, нели?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
до двете
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
До тебе е |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
abe ja misla deka najmnogu e do dedo mraz...oti gi lazat decata ko se mali so nego...abe i nas ne lazele za edno paketce pusto od sharen najlon shto go cekavme za nova godina...ama togash davaa komunisticki paketcinja so proizvodi od togashnata ni sfrj...denes se ova globalisticki paketcinja davaat,cokolado od kina,sok od indonezija i bomboni od jamajka so rum...za da im vteraat navika alhoholna na decata od mali....jbg prokletija....abe od okolinata e najmnogu i dalecnite svetovi vo vselanata....
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
do okolinata e
a bashka pingvinite se zagrozeni ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
кога ми е денот ОК светот е најубаво место за живеење
кога имам бош ден....светот е ....ма ...најгрд на свет
значи...до мене ќе да е
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
До Хашишот е
![]() |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ДЕДМИДО?!...
до мене е. секогаш кога сум во околината, нешто тргнува наопаку |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Od gledanje u forum fajde nema
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |