![]() |
|
Бугарски фалсификати за Македонскиот народ!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 47> |
Автор | ||
Каснаковски ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
За Дуклјанскиот поп некој дали ќе одговори? Инаку ќе сметам дека Радуле експлуатира со простотијата на обичниот народ и се` што ќе напише ќе се прифати како чиста монета.
|
||
![]() |
||
Рисот ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Burkina Faso Статус: Офлајн Поени: 23 |
|
Сакаше да кажаш сите документи кои не го негираат бугаркото минало на лугьето од Македониjа е фалсификат ![]() - фалсификат и толку Ма вие не сте виновни - така ви учеле... прочитаj го потписот на Каснаковски... |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
се што е бугарско и го негира македонското е фалсификат
а сите тие „документи“ се последици на силната бугарска пропаганда |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Каснаковски ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
|
„Дукљанскиот презвитер Самоил го нарекува како македонски цар!“ тврди Радуле.
Читав го Дуклјанскиот поп, читав, читав и никаде не видов такво нешто. Насекаде Самоил е бугарски цар, Гаврил и Владислав и тие се бугарски, како што е и Петар бугарски цар. Може да сум пропуштил нешто. Ако некој знае каде точно го пишува тоа што го тврди Радуле нека помогне. |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Чекај малку Бугаризиран си или Бугарин од Аспарух си, и такви линкови со песни од трчи кажи карактер не ни требаат
![]() |
||
![]() |
||
|
Јас сум Българин. Бугарин навистина ми звучи некако вулгарно.
Зошто го избриша линкот до Зборникот на Миладиновци? |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
ПАк не разјаснуваш - Влав ли си,Евреин ли си,Македонец ли си, што си бре човек или не си знаеш родот.Имаш ли воопшто некаква врска со Аспарух или фаќаш магла по форумов така седејки без родители
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Ти Бугаризиран Македонец ли си - уствари мора да си кога Македонци ти се браќа значи јаничар ке да си ![]() |
||
![]() |
||
|
Ќе дадам, ама ако постои некаков интерес кај браќата Македонци. |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
|
еми даj линк да се посмеем сите де ![]() |
||
![]() |
||
|
Токму така. Сега бев на друг форум и тоа најмногу ме изнасмеја. Дали знаеш дека таа песна била пејана од мајката на Славе Македонски и издадена од него во 1995 година. Дали знаеш која е таа песна, на кој само името на царот е променето? Ако наместо Александар напишеш Филип Втори пак ќе биде истата песна. |
||
![]() |
||
_tanas__ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
До вчера викаше дека нема македонски песни за Александар и ме убедуваше дека во Егејска Македонија тоа им го кажувале Грци, Власи и некој друг... Изменето од macedon_alex - 27.Март.2009 во 15:49 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |