![]() |
|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DAK TI GLEDAS NA KAFE ILI NA KARTI
![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Ej, Dak eve me jas i zaboraviv deka tuka fildzanot ostaviv, a go otepav od baranje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
хахаха,а што беше тоа реалност? ![]() реалноста е една голема не ралност,не си размислила дека реалноста може да биде и матрикс,свет помеѓу два света... ![]() ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Како што реков,гледање на кафе не е ништо друго освен вешто ловење на мозочни вибрации,некои луѓе ја имаат повеќе развиена таа способност да ги „прочитат„и создадат визуелна претстава. Добро,додуша никој не ми има гледано на кафе, некој кој ете го нарекуваат гледач на кафе,туку онака колешки на работа,јас на нив тие на мене,си правиме нати го дај ми го ![]() ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
NE VERUVAM VO TOA,SAMO VO REALNITE RABOTI
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Море ќе поверуваш, ако вистинскиот човек ти гледа
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Инаку јас лично не верувам во гледање на кафе,пр.замислив желба,ајде ми реко,па замислив иста желба и ми рекоа сосема различно од онаа што ми кажаа претходно на првата желба.
|
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
Не верувам дека се знаеме,од постара генерација сум
![]() Па гледање на кафе не е ништо друго освен ловење на мозочни вибрации ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
јас се извинувам... Дак да не се знаеме случајно ???
![]() да не одам офтопик... секогаш кога ми гледа некој на кафе,... редовно ми кажува... имаш тежини... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Fala fala ![]() |
|
![]() |
|
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Ednas koga bev pomala ``gledav`` na kafe na eden decko sto mnogu mi se bendisuvase i sto se znaev za nego,so namera deka ke go fatam...normalno mu kazuvav deka plava licnost e mnogu zatreskana vo nego(za mene zboruvav)i celata negova istorija mu ja kazav,majka mu i majka mi se prijatelki pa taka se znaev za nego...Deckoto se isplasi od mene i jas go dobiv epitetot VESTERKA
|
![]() |
|
Па можеби и не го најдов вистинскиот збор за „љубоморна„
по би се рекло(знам за себе,но не наоѓам збор да се искажам пред друг)не си завидлива,но понекогаш си несвидливка(особено ако мислиш дека некој не заслужува да биде пофален,или да се обрнува на банални работи)но и тоа испари ![]() Ништо,ништо повели и друг пат ![]() ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
хахаха... не сум баш љубоморна... сепак фала дак...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |