![]() |
|
Со шминка или без? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mene me nervira shminkata, osobeno pudrata. se shminkam koga izleguvam i koga si dojdam doma edvaj chekam da ja simnam i da se namachkam so pomada. taka se osekam mnoogu poubavo. za do prodavnica ne se shminkam, za kaj drugarka ne se shminkam,za do kaj rodnini pak ne se shminkam... nekogash koga nabrzina treba da izlezam do banka ili slichno, ne se shminkam, osobeno letno vreme, ke bapnam edni pogolemi ochila da ne mi se vide podocnjak i ich ne se shlapam so nishto
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sminka vadam samo nevecer pred spienje..
znaci cel den sum so make up...navika, niti po leb ne se simnuvam bez soodvetna shminkaa ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
ma dali ima sminka ili nema se mi isto ona da si dade :D:D
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
ja mislam deka sekoja devojka, zena bi trebalo da vnimava na svojot izgled i treba da se sminka. Kaj postarite zeni treba poise sminka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
aj posle neka kaze nekoj glumicite bile ubavi, obichnive devojki ne mozele so niv... HA!a da ne e obratno
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Која разлика човече
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од IQ - 31.Јули.2008 во 19:14 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од IQ - 31.Јули.2008 во 19:08 |
|
![]() |
|
na prvata slika e zena sho ja sobraa od ulica,takva se shetashe bez shminka, na vtorata slika e istata zena samo nashminkana i troa doterana so fotoshop za na bilbord...
![]() |
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
preku den nikogas a navecer stavam mn malku kolku da se rece iako ne se poznava
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Samo navecer se sminkam,zasto e temnica i treba da dojdam do izraz
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sekogas sum nashminkana...
Navika moja,mozbei losa..ama ne mozam da ja menuvam..
retko moze da mis e sluci,skoro nikogas...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
preku den nikogas ne ja preteruvam nesakam na sonce da bidam vo liceto ko zid a za navecer daaaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |