![]() |
|
Љубовта умира |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Автор | |
Mala Budala ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=anakin]
Големата работа ја убива малата љубов само малите работи ја убиват големата љубов таа умирајќи станува мала и чека некоја намерна голема работа да ја докусури |
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
pa sto da se pravi so tolku ljubov
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Da ima stalno prva i posledna
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Ke placis i ti kako site po prvata Ljubov
![]() Ti veke ja zaboravi prvata ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
TAMARA MALA SI MILA KE SE RODI SAMO VNIMAVAJ
![]() Изменето од ANITA11 - 16.Јануари.2009 во 14:24 |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Kaj mene,fala bogu ,uste ne se ni rodila
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A koja e pravata ???
![]() |
|
![]() |
|
PRAVATA LJUBOV NE UMIRA...
![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Nikako,mozi samo sme go potisnale toa custvo sprema nekoj, koe vo sekoe vreme moze pak da se razgori
![]() |
|
![]() |
|
LJUBOV LJUBETE DODEKA MOZETE
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blednee nekoja i na pocetok a nekoja trae do veka
![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
hmmmmmmmm i nteresno prasanje :)
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |