![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 300> |
Автор | |
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi se jade
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ми се пријавуе за спамирање и досадност... само ај...
![]() |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Mi se pie kafe
![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Mi se setka so edna mila osoba..
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
јас у шопинг
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ми се игра пикадо
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Mnogu mi se pie kafe ,kje me druzi nekoj?
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Hmmm... bi sakal da otpatuvam edno 50-60 km od ovde...
Demek na "kafe" ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
ми се ждере
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vo momentov mi se pravi edno ubavo kafe, e vakvo
![]() I da ja viknam favoritkata, pa da si go ispieme zaedno...i ajde ke i dozvolam da zapali cigara kaj mene vo stanot iako za site drugi e strogo zabraneto... |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... Nema tuka mene shto mi se pravi...tuku shto moram da pravam... MORAM red da storam...malku gi pushtiv uzengiite i gledaj....
..vino usta sushi... ...cashe lomim... ...fildzani nema za kafe... ..nikoj nejke da cisti... ... nekoi stanaa najt skitacki lejdi bez sram i perde od favorit svekrvite... MENUVAM LIST...strana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
знам сигурно што не ми се прави....
- не ми се чисти ![]() ама...нели....понекогаш мораш да го правиш и тоа што не го сакаш.... за да си немаш кавги со тие што ги сакаш.... ![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
da ve razbudam site
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |