![]() |
|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 112> |
Автор | |
SoulStealer ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
матичната вампирка од докторка која наместо 5 инекции ми препиша 10
![]() ![]() Гром да те мавнит дрво едно ![]() |
|
Turning 360 degrees.. Coming soon :)
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
imas debeli nervi....
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nikoj
ili ne se nerviram ili ne se najde nekoj so moze da me nervira izgleda kje e toa prvoto ili ne? koj da go znae ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
....drugarka mi;decko i postojano i zbori kolku ja saka lele toa demek ljubov nevidena,a koga ima problemi na rabota ili drugi problemi sto ne se povrzani samo so niv dvajca nedostapen e na tel.pa duri i megu niv dvajca koga ima problemi nenaoga soodvetno mesto i konstruktivna komunikacija za da nesto se sredi.kako da ne razbira deka toa negovo te sakam e poveke od cudno...
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:15 |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Едно идиотско суштество што умее тоа секој ден да го направи,а посебно кога сум малку послободна и кога имам време да размислувам
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
ааууу сите,..денес сите..
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
А само што помислив дека јас сум изрод ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Za zivo cudo...nikoj...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Времето!
![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
KOGA MI KAZAA DENESKA DEKA VRNELO SNEG TOA STRASNO ME IZNERVIRA
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Секој ден успешно го прави тоа - бабето мое
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:16 |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
nikoj
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |