![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 717> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdravo zdravo...
sega marco ke se potrudi za dobro
raspolodzene...se nadevam
![]() za posetitelive na rezonacija...
toj e odlicen domakin...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Dobra Vi vecher...na site!!!!
Primate li vo drushtvo losho raspolozeni??? ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo josefina .. ti posakuvam prijatna vecher ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
dobro vecer dragi rezonatori.
samo sakav da ve pozdravam za
ostanatoto drug pat.
![]() |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ако ... тоа е нормално ... и баш ми е драго заради тоа ... нечини да си песимистка ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
знаеш марко,... во последно време сум многу оптимист... не знам што ми стана....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
да да знам го читав...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blagodaram ... inaku pred nekoj den dobiv eden dobar tekst ... nesto kako Zakon na privlekuvanje ... ako nekoj go bie maler ... toj privlekuva maler-situacii ... sto ne e normalno ... treba da se privlekuvaat ubavi situacii ... vo sto uspevam ... a ne znaev deka imalo Zakon na privlekuvanjeto ... moze da ti go pratam na e-mail ... prati mi na lp ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
марко,... ти си еден од најоптимистичните членови... браво така треба
![]() |
|
![]() |
|
taka e devojche ... tuka na rezonanca poveketo se druzime na skype ... ovaa tema ni e sepak moznost da pisuvame koj koga moze ... inaku sum odlicno ... normalno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
еј стварно,... немав видено....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zdravo devojche .... mnogu si blisku do 3.000 postovi ... prv sakam da ti cestitam !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
поздрааааааав.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 563564565566567 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |