![]() |
|
Специјален поздрав до... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 281> |
Автор | ||||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
поздрав до "оној со хамерот на сликата" .....
![]() |
||||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||||
![]() |
||||||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
|||||
,,,,SP ,,,do prisatnite ,,,i posmatrachite kukavici,,,,
![]()
|
||||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||||
![]() |
||||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||||
Пошто знам дека уживаш да приготвуваш
разни солени и благи специјалитети си помислив дека си го правела дома:) Ти благодарам што помисли на мене ![]() |
||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||||
![]() |
||||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|||||
Мила, јас правам еднаш неделно. Ама ова е купено за жал. Затоа и 300 несреќи му се случија додека го донесов. Дури и ми падна кога ги вадев кесите од кола. Ептен несреќно парченце
![]() Утре правам, специјално едно парче за тебе пак со посвета ![]() |
||||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||||
![]() |
||||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||||
Јас со купени се расправам
![]() Тешко да правам во домашен амбиент:) |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() Плус со посвета за мене и Мрзла:) ![]() ти си вистинска домаќинка и форумска пријателка:) |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|||||
До Мрзла и Валерија
![]() ![]() Со едно малку размачкано трилече. Имаше мала несреќа. ![]() |
||||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||||
![]() |
||||||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|||||
ај, ако ти е за оправдание, ќе пишам дека со мене се муваш
![]() ![]() уште еден сп...и добра ти ноќ
![]() |
||||||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Ај докажи хахаха ![]() Инаку да упатам еден специјален поздрав до volkswagen и да му кажам дека уште ги чекам неговите теми во направи сам!
|
||||||
||||||
![]() |
||||||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|||||
Е тоа незнаеме, со мене не се муваш
![]() ![]() ![]() |
||||||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Ама на оваа мувачката како не и се погоди некој маж. Само со жени се мувам, ќе преидам во другата категорија уште малку ![]() Габи
![]() |
||||||
||||||
![]() |
||||||
|||||
сп...до мувачката евангелине
![]()
|
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|||||
СП до девојката со точакот
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|||||
Арно ми текна да отворам
![]() Сп до евангелинче
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |