IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Знам дека........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знам дека........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657 360>
Автор
Порака Обратен редослед
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:46
знам дека ...понекогаш скапо не значи квалитетно. знам дека достапна и квалитетна марка е Улрих де Варенс ---парфемче...
но може и:

ево во таа боjа лак и руж---мацките jа обожават ...
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:42
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

зд,.... ќе префрлам постови..... наскоро плазење%20злонамерно

офтопици ли имазбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:39
абе сега датаjли - бараj во црвено
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:38
зд,.... ќе префрлам постови..... наскоро плазење%20злонамерно
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:37
И јас размислував за некои такви ситници, само ќе ми треба малце помош околу тоа што поконкретно да барам... некоја колекција, нешто така, ама ми треба поконкретно.. марка.. или сл... што да барам ..

и така...
де бре... 20 и нешто не се многу.. и за совет и за се останатонамигнување

абе мали... јас возам Ауди од 1974та што го заборавил хитлер на бегање , ти ми предлагаш БМВ да и купам...плазење е убав предлог, нема што
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:37
BWM v/s VWизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:32
Originally posted by да          бе да бе напиша:

ам BMW е прилична варианта за подарок

но не и фолксваген...знам дека, де.голема%20насмевкаплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:30
ам BMW е прилична варианта за подарок
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:29
парфемче...некоjа бижутериjка...или ...почасти jа некаде...пааа...не знам дали момето е захтевно..збунетост
...
знам дека---додуше моите години се со двадесет повеке...ама мислам дека сум во тренд се уште...за совет.трепкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:22
знам дека не е на одмет да ја прашам...

Пагане... на твои 15-16 години каков поклон најмногу ти оставаше впечаток...

(со други зборови... ми се плачи, не знам каков поклон да и купам на цурава, а роденденот и е за 3-4 дена... уф... помагај... нешто впечатливо)голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:14
денот е петок.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:11
знам дека не знам што да и купам за подарок , ама и кога би знаел незнам дали е тоа вистинскотоплазење
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 18:56
...мрзата ме совладува...трепкање
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 18:35
ништо не поминува едноставно, ако има и најмала веројатност да се искомплицира тага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657 360>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.