![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 360> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам дека ...понекогаш скапо не значи квалитетно. знам дека достапна и квалитетна марка е Улрих де Варенс ---парфемче...
но може и: ![]() ево во таа боjа лак и руж---мацките jа обожават ... |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
офтопици ли има ![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
абе сега датаjли - бараj во црвено
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
зд,.... ќе префрлам постови..... наскоро
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
И јас размислував за некои такви ситници, само ќе ми треба малце помош околу тоа што поконкретно да барам... некоја колекција, нешто така, ама ми треба поконкретно.. марка.. или сл... што да барам ..
и така... де бре... 20 и нешто не се многу.. и за совет и за се останато ![]() абе мали... јас возам Ауди од 1974та што го заборавил хитлер на бегање , ти ми предлагаш БМВ да и купам... ![]() |
|
![]() |
|
BWM v/s VW
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
но не и фолксваген...знам дека, де. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ам BMW е прилична варианта за подарок
|
|
![]() |
|
парфемче...некоjа бижутериjка...или ...почасти jа некаде...пааа...не знам дали момето е захтевно..
![]() ... знам дека---додуше моите години се со двадесет повеке...ама мислам дека сум во тренд се уште...за совет. ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
знам дека не е на одмет да ја прашам...
Пагане... на твои 15-16 години каков поклон најмногу ти оставаше впечаток... (со други зборови... ми се плачи, не знам каков поклон да и купам на цурава, а роденденот и е за 3-4 дена... уф... помагај... нешто впечатливо) ![]() |
|
![]() |
|
денот е петок.
|
|
![]() |
|
знам дека не знам што да и купам за подарок , ама и кога би знаел незнам дали е тоа вистинското
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...мрзата ме совладува...
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ништо не поминува едноставно, ако има и најмала веројатност да се искомплицира
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |