![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 77> |
Автор | |
walker_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А good friend is like a computer "Enters" ur life "Saves" u in da heart "Formats" ur problems. "Shifts u 2 opporunity & neva "Delets" u 4rm da heart!
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
добив 42 000 на кладилница
|
|
![]() |
|
pece7475 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
:-) :-) Ee, kuti zlatce epten ni odi. :-) :-) |
|
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
mame dobra si?jas mozno e da se vrnam utre pa ako ti treba nesto javi se kaj tatko ti ili ti kako misles,cmok,
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
pece7475 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
fala mnogu za komplimentite...
|
|
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Kako e drugarceto moe deneska,otspa li se........kladam se deka uste si u krevet:-))))?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
ubavo da spies srcence XXXXXXXXXXXXX.....
|
|
|
|
![]() |
|
dobi pismo od makedonija mama go imat 10,- € da go dobies
|
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
i jas :)
|
|
![]() |
|
Da dusice, "dream-team", se srabotivne, sega treba da si legneme, utre nov den, stara prikazna :-) Odmaraj zlato i ubavo da spies. Sweet Dreams Srcus :-) XXX
|
|
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Eve pusham cigara pred zgrada, abe za 10 min sum doma
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ne mozam da ti pisuvam vaka doj na messenger i se ke ti kazam |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
malenko be deka se butas,dovagjaj tuka oti te ovaa dilizerkata vika deka kje te peradsila,aj muri dovafgjaj vise ednska kje se zabraeme use malku ili pa mos ke cekas do svadbata da se videme,de muri javi se na fiksen,vies li ma kolku te sakam sea raduvaj se dupla poraka:) |
|
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
не знам...немам отворено телефон три дена ме мрзит да наполнам батерија...ак умрам...од мрза...црви ќе ме јадет |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |