![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 123> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ми текна на едно дневно кафе
кога без прекин се смеев ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ми текна на една Нова година во Атина...
со шината нога
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mi tekna na edni mnoguuuuuuuuuu ubavi vreminja .... |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ми текна дека годинава уште два дена ќе заврши,а некој кафе у паркче не ми свари
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
..... mi tekna deka zaboraviv da ve pozdravam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
...... mi tekna deka treba da si odam a znam deka kje im nedostasuvam na nekoi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...mi tekna deka mi se spie...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...mi tekna deka celo vreme ve posmatra...i ni se smee...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
mi tekna deka kako furija dojde i si otide...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ми текна дека во командантицата остана ланецот што беше за мене купен!!!
![]() |
|
![]() |
|
..mi tekna deka ne ja pozdraviv komandantica...kaj li se vdade...
![]() |
|
![]() |
|
...aaaa i mene edni mi ja razubavija minatata nedela... ![]() |
|
![]() |
|
.......... mi tekna ..... ti si edna sto ja znam
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Ми текна на една мудра изрека: ЗА СВЕТОТ СИ САМО НЕКОЈ, НО ЗА НЕКОЈ СИ СВЕТОТ.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |