![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 509510511512513 533> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moram da odaaam caaoooo pozdraf do ivana i worholl |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
haloooooo krajno vreme bese da se pojavam i jas, uste strumfce sea da se pojavit.....ama taja sigurno spijat sega , vcera zede pregolema doza forumarenje i.....malku da se odmorit |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
mimi24 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Jas ke se pozdravam so vas za sega. Vi posakuvam Sreken Bozik i se citame vo ponedelnik
|
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
здравооооооооооооооо форумџииии,доста не има сега,нели!
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Zal mi e no sega ke moram da ve napustam-treba da odam vo koledz.No pak ke se vratam popladne. Pozdrav do site! |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Dobro utro na site!
|
|
![]() |
|
jaaas moram da odam zatoa sto bidejki.....spijam strumfce, vetuvam deka utre ke nadoknadam za denes, ne mozam da stam smile, poso belo mace pred oko ne gledam
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
bogami ako neka znaet so cuvam doma dosega gledav film i se zaljubiv vo eden glumec lele |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
dobro, dobro samo bez nervozi... evo vetuvam ke bidam ovde, ama ne sum kriva ako zaspijam na tastatura i ako pocnam da tresam gluposti |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
i jas pak se pojaviv da sumam situacija, i pak sega si odam mi se spijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat aman najgolema spanka na planetava sum caoooooooooooooooosssssssssssssssssssssss
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
aman cuti, ne me plasi... samo so sakav da recam zdravo moram da recam cao CAOOOOOOOOS |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
JAS MORAM DA ODAM AGAIN
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
abre budalce na mene mislev, jas dosadnava kako mojs da pomislis takvo nesto |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
zdravoooooooo pak ova dosadnava... so da pram ne mozam da ziveam bez vas |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 509510511512513 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |