![]() |
|
Правилно изговарање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
DOMATI |
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
frenki ili patlidzani ili domati?
|
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
cushki ili piperki?
|
|
![]() |
|
iran ili irak?
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
ALEKSANDRA ; имењачко на братучетка ми, темава не ја отворив намерно, туку за да се увидат каде најчесто се прават грешки и сето тоа на т.н. смешен начин да се дискутира, сВаќаш ?
![]() или како беше правилно сваќаш - сфаќаш ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ALEXANDRA 3 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Dobro be,kakvi se ovie GLUPOSTI,shto e bitno kako nekoj se izrazuva,bitno e shto ima vo dushata!Mi e gajle mene dali e opshtestvo ili opshestvo!
![]() |
|
Alexandra
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ako e ova reakcija na mojot natpis togash,ne fala,chuvaj SI GO!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da,..da ne sakash da go vidish?,..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
stvarno
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
хахаххаха, абе вие и двајцата сте биле откачени
![]() ја фино , лепо си прашав со х или без х, ама на вас изгледа ви се свирка ај успат како треба да напишам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од brza - 03.Октомври.2007 во 22:27 |
|
![]() |
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
емка душо,, брза е мажко ,, сите го мислат за женско, ама машки род е
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
![]() ![]() ![]() mona mila sviri ![]() Изменето од emkas - 03.Октомври.2007 во 21:56 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |