![]() |
|
ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 32> |
Автор | |
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
О ти, еден од седумината, чуј и почуј
![]() Кога те ранев на оваа тема, ни на крај памет не помислував дека ќе ми лаеш на друга тема. Кога те бранев додека сите те напаѓаа, уживаше да им дофрлуваш зад мојот грб и, искрено, не очекував дека ќе ми извадиш нож - Јудо една искариотска
![]() Сега јас ќе приминан на другата страна, па да видиме дали ќе продолжиш да се праиш фраер... еден од седумината
![]() Ајде одговори ни ти KGB, дали второто Христово доаѓање ќе биде (или било) видливо или невидливо?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Jas sum super decko. Drugite voda mozat da mi nosat. Jas sum elitata. Na planetava ima samo 7 luge kako mene eden e vo Amerika drug vo Latinska Amerika tretiot e vo Afrika cetvrtiot od Kina petiot od Antarktik sestiot od Indija a sedmiot e tuka vo Makedonija. |
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Ок царе,сега те сконтав. ![]() |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
![]() |
|
Efendija ovaa e matematikata
Za 5 godini ke dojde Armagedon + 1000 godini (kolku sto ke trae 1000 godishno carstvo)=1005 godini. |
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ВОЛЦИ ВО ЈАГНЕШКА КОЖА!!!
Brojot na Jehovnini svedoci sekoja godina se zgolemuva za 5%. Za 1005 godini site luge na planetata ke stanat Jehovini Svedoci imame razrabotena shema gotovi ste nema kade da begate ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од KGB - 05.Април.2008 во 18:08 |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Овој форумскиов Јехов не се ни труди да стави јагнешка кожа, толку е арогантен и покажува некои заби, просто се чудам со која цел влезе во темава...
Па овој што ми носи “Стражарски Кули“ е стопати пољубезен од него. И чајче пиеме ![]() ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
ВОЛЦИ ВО ЈАГНЕШКА КОЖА!!! Изменето од alekso_2000 - 05.Април.2008 во 18:00 |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Благодарам за одговорот.
|
|
|
|
![]() |
|
Go koristat Frameworkot na masata koja se dici na skockani politicari. |
|
![]() |
|
KGB, поздрав до тебе, гледам дека си овде па ме интересира, зошто Јеховините Сведоци кога одат да сведочат се облечени во костум, вратоврска, онака свечено.
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Ова прашање веќе го постави ефендија. Врати се неколку страни наназад.
|
|
|
|
![]() |
|
Дали Јеховините Сведоци се ОТЦЕПЕНА фракција на Протестантизмот? (ама сме запнале со цепењево,досега ќе расцепевме 10 кубика дрва) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ок, значи сите се цепеле, ајде сега назад на темата, Јеховини сведоци!
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |