![]() |
|
Која модна марка ви е најомилена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Автор | |
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obavezno kupuvam garderoba na poznati firmi i toa sekogas sum oblecena vo stilot na DIOR ,CHANEL,vesot mi e na VICTORIA'SECRET posto deckomi studira vo germanija i takada sekogas mi kupuva od tamu
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
more Adidas patiki i urban combo... gi obozavam UrbanCombo...
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
Ma4e ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Site alista mi se od D&G i od Versace sekogash kupuvam alishta so marka!!!
|
|
Sweet girl
|
|
![]() |
|
ROYAL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
DIESEL секако
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Nema sekoj.
Victoria e zakon za dolen ves.
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Dolce&Gabana, nekako mi e "moj"zastiten znak
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
grdo pajce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
cavalli,h&m,kreaciite na lagerfeld,massons
|
|
that which does not kill you only makes you wanna kill
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ги сакам долче и кабана...и h&m...посебно вториве,...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Sekoj ima svoja omilena marka. Koja e vasata?
Moja omilena modna marka e Dolce&Gabana za obleka
i Victoria's secret za dolen ves.
Изменето од sexyemma - 24.Јуни.2006 во 23:51 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |