![]() |
|
Кафански луѓе!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,..."(vo bilo koj drug slucaj ne odete) "
ke te mrzi da objsnsh zoshto da ne... odish?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
vcera bev vo kafana
si pominav dobro kafanata e specificna po toa sto smo ja podgreva situacijata i lugeto ![]() ![]() ![]() (vo bilo koj drug slucaj ne odete) |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
вечерва бев во кафана
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ни ја не сум....само цел декември не излегов од златно грне
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
NE SUM KAFANSKI COVEK
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
moze
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
znaes kako bese vicot-bravo pomina pored kafana i ne vleze vo nea. sekoja cest. aj sea da te castam edna zasto si karakter-si velel pijanicata sam na sebe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne ne ne sum kafanski coek....sea se lecam od kafani
![]() |
|
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
6ta 4e zena sama u kafani ... hahah ... odam ali strogo ako pokraj zeska ekipa ima i maska ekipa, inaku ako sme samo zenska ekipa ne vlevam u kafana
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Коските ги оставив по тие меани....да ти ебам и меани и жени и све.....преку к*рац ми е........
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
кафански чоек сум ја
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |