![]() |
|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 40> |
Автор | ||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Ne te sakam so srceto tuku so dusata, srceto prestanuva da cuka a dusata zivee vecno"
|
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
![]() |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
e pa, togas e jasno zosto go nema covekot ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
така е. ![]() |
||
![]() |
||
no1 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
1.LOVE: L-lake of sorrows, O-ocean of tears, V-valley of death, E-end of life !!!
2.Zemi noz i raseci go srceto moe i namesto krv ke potece imeto tvoe. 3.Ако некогаш поминеш покрај мојот гроб и наместо името ја прочиташ песната, посакај земјата да ми е лесна и немој да велиш залудно време ќе губам, зашто јас и мртва ќе те љубам. |
||
![]() |
||
G1RL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
|
*Ако никогаш не бидеме заедно јас ќе имам ќерка, убава и мила, а ти син убав како тебе, па нека се сакаат тие кога не знаевме ние!
*Ми кажаа дека животот е тага, дека другарот е само искрена лага, дека секоја ружа има трн, дека секој ден е црн, дека сите луѓе се зли, но тогаш не знаев дека постоиш ти! *Tesko e da gledas sonce a da ne vidis sjaj. Tesko e da sakas nekoj a da znaes deka e kraj. *Sum se nasmevnal/a na mnogumina mongu pati,no koga te vidov tebe moeto srece se nasmevna za prv pat. *Koga angelite sakale da sozdadat nesto poubavo od sebe,togas te sozdale tebe |
||
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:43 |
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:42 |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
ljubovta ne se opisuva
taa se dozivuvaaaaaaaaaaaaa |
||
![]() |
||
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:42 |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
bezbojna sum..............
vinozitoto vo tebe ........vdahnigo vo mene....... oboi me ......... ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
Miroslave , mamu ti J***M ........... mnogu te sakam ........ donesi doma pari
![]() Изменето од miroslav_g8 - 18.Мај.2009 во 20:13 |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
......ти си сонце ,јас сум месечина........ајде да направиме еклипса
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|
Ponekogas doagm vo tvojot son kako taen i necuen gostin,Vtarite ne gi zatvaraj i dozvoli mi da se nasitam gledajki te,baknuvajki te i za mig da isceznam
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |