![]() |
|
Дали е до мене или до околината....?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolku si vo pravo....ova nekako i kako pouka mi stiga vo vistinski moment |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
ne si off topic,ne si off topic
![]() you are 100% right on topic ![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
toj,...nekoj,...moze samo edno od trudot da stane...You know what i'm saying
![]() A za zal,..ima mnogu takvi...trudoljubivi...vo okolinava,neli ![]() ne sum off topic,..ne sum off topic ![]() Изменето од mamma - 03.Октомври.2008 во 23:57 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da mamma,potpolno si vo pravo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne ,fragola,...ako ti ne mu dozvolish...teshko ke mu odi...
sekogash e do tebe,...mene....sekogash do lichnosta. Okolinata e takva kakva nie sakame da e,i kakva samite ke si ja napravime...trust me,I know what i'm saying ![]() Изменето од mamma - 03.Октомври.2008 во 23:46 |
|
![]() |
|
Kolku i da si vesel sekogas ke se najde budala od neposrednata okolina sto ke se potrudi da ti go promeni raspolozenieto.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Atmosferskite uslovi voopsto ne gi zabelezuvam, samo kretenskite
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
секогаш е до човекот...
|
|
![]() |
|
Do nekoj od okolinata e.
|
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...do mene e..! i sega sto.... ?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Светот е подобар....затоа што....
јас се чувствувам.....добро......
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ма до околината е... јас сум си во ред... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ne mi e jasno..site se cudat na okolinata..a i tie se necija okolina..i niv nekoj im se cudi..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Site si go zemale delot...i jas i okolinata
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |