![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 480481482483484 566> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..denes edna mala mi gi rasipa planovite
![]() |
|
![]() |
|
stasi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Denes mi bese super
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ДЕНЕС СЕ БЕШЕ ОК
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Денес максимално ќе го искористам денов
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ajde denes neka bide poubav den od vcerasniot
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Denes,se nadevam na poubav den od vcerashniot...
Pozz do mojata Irenka ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
ne sum naspana
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...Denes postavuvam smokontrola... i kje si pishuvam kazneni poeni... dosta e...
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
..denes cel den go prespav
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
убав си беше денот...
ама јас ништо не узнав од него |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Денеска за разлика од вчера СУПЕР!!!
Убав ден за шетање, шопинг, пица, кафе, фризер,..... ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
pozdrav do Val
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Izmeshani emociii
Sabajle,malku konfuzno,pa ramnodushno.. Sega sum,onaka,u forma... ama,uste malku mi fali.. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
denes ja cuvam kukata
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 480481482483484 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |