![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 70> |
Автор | |
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eeeeeeeeeeeeeeeee nate kolku si vo pravo da znajs... ![]() ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Кога секој би ја почитувал љубовта онаква кавја ја развивале со страст и би знаеле кај им е место годините нема да имаат врска со ништо.. Кога околината би престанала да бута њушка кај не им е место и престане да озборува љубовта би била силна и слободна..
Нека има љубов и со разлика 6-7 години без разлика од која страна, само нека ја има.. И да не се ограничувате на годините многу, срцето не бира, душата нема граници.. Секој со својата срека.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
EEEHHHHHHHHHH,.......kako da ne!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
apsolutno vo pravo...kako vrska moze i da funkcionira dodeka ima strast..ama posle-sekoj na svoja strana vo svoe vreme ![]() |
|
|
|
![]() |
|
*psycho* ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
daj barem pisi kolkav e deckoto t.e. kolkava e razlikata? Изменето од *psycho* - 07.Јули.2006 во 23:31 |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Кога разликата во години е значителна еден од партнерите станува жртва...
Секоја чест на исклучоците |
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ja zaboraivme temava.... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Зависи колку години е разликата... Имаше ваква тема... Разлика во години... Се' уште мислам дека големата разлика во години го прави едниот од партнерите неподобен...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bella_Tigrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
E vaka sea... mi treba mislenje za vrska so postari i pomali partneri....pr. devojkata e pogolema, a deckoto pomal i obratno...dali mislite deka ke opstoi taa vrska?...dali ste za ili protiv ? Jas sepak mislam deka ljubovta nema granici....xa ???
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
![]() |
|
berg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
MENE MI E MILO I ZNAM DEKA POSTOJAT ISKLUCOCI AMA NIE NE ZBORIME ZA NIV NEGO GENERALNO
|
|
O,boshnjak, najzaeban tip od mene nema!!!
|
|
![]() |
|
Crnooka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
fakt e deka ocajnicite sekomu sudat za se.
razlikata vo godini e individualen izbor. taa igra uloga vo vrskata i vo seksot se dotogas dodeka ne sozree mazot pokraj postara devojka.po ova taa ke pocne da mu smeta. da nadopolnam govorev za postara devojka so pomlad decko Изменето од Crnooka |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Nisto ne ocajno, dokolku na niv im e ubavo. Ocajno e da se sudi za drugite. Tie sto imaat iskustvo vo ovaa oblast si gi kazaa svoite stavovi. Ostanatite moze samo da teoretiziraat. A teorijata e daleku od praksata. Razlikata vo godini ne sekogas igra uloga vo vrskata a i vo sexot. Ponekogas taa razlika znae da ja napravi vrskata fantasticna (kako vo mojopt slucaj), no nekogas i da e golema precka... |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
berg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
MENDE TOA E 1:1000 SANSA. ILI POSTARIOT KE E ZAOSTANAT ILI POMLADIOT MN INTALEGENTEN...RASTELE U RAZLICNO VREME BATE A TOA OSTAVA TRAGI KOJ EDNIOT NEMA DA GI RAZBIRA... GOLEMA RAZLIKA SPORED MENE E OCAJNO... |
|
O,boshnjak, najzaeban tip od mene nema!!!
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
mislam deka ne e vazna razlikata vo godinite najvazno e tie da se sakat mozi zenskoto da biti i postaro od maskoto i pak da bidat na ista branova dolzina vo rasmisleneto
![]() |
|
mbm
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |