![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 70> |
Автор | |
Sekretarka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas tvrdam deka rzlikata vo godini e najmalku vazna,ako stanuva zbor za ljubov, zosto i prethodno imam kazano deka ljubovta e dvizecka sila za sekoj poedinec.
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Мене не ми оди ни дечкото 35 а девојката 20, секоја толку голема разлика, како што рече Јулија, го прави едниот партнер неподобен, Сепак , љубовта не знае за граници и за години, па ако на нив им е убаво , таа разлика нема да им смета.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Зависи секој со својот вкус белег, има многу машка популација што сака постари девојки и обратно ирелевантно е.. За мене битно љубов да има за остатокот не тупам глава..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
jas si go drzam stavot deka postara devojka na primer 10-15 godini so pomlad decko mene licno mi e neubavo.....pr.zboruvam devojkata 35 deckoto 20...e stvarno ne mi odi..sega koj kako saka... |
|
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
aj sega kazi so kolku postara si bil...najmnogu mislam...da ne begame od temata.......
|
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
e pa treba da bidat pogolemi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
pa ne se poznava bas da bidam iskrena....mala e slikickata....
|
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
antonio montana (Al Pacino) Scarface
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
heki koj ti e ovoj na avatarot....
|
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
dosegashnoto moe "iskustvo" pokazalo deka koga sum so devojka koj e pozrela, si pominuvam poubavo pootpushteno.
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
e pa bas zatoa kokolojo , odlicno
|
|
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ne et tazlikata vo godiniteeeeeeeeeeee, razlikata e vo razmisluvanjetooooooo
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
vo sekoj slucaj mora da se nad 10-15 godini...heki...pomalku ne e problem....ako se nadopolnuvaat ke teraat ako se sakaat....
|
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
KOGA KE recat ima generaciski gap , razlika megu generacii
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |