![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 54> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ич не прашувај
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
da:( si patam:(
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
мхм...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....ljubomorna
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ZOSTO BI BILA LJUBOMORNA
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mene mi e strav samo da ne ispadne glupa. Sekoja onaa sto ne i se dopagam, garant e glupa .
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
I da sum i da ne sum isto mi se fakja...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
jinx ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
па сум......
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ljubomorstvoto e za nikade,zatoa ne sum
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
LEZITE MISHEVI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 16 |
ljubomorata sekade i sekogash postoela i postoi ali nekogash stanuva opasna ako ja nagazite do kraj...shto znaci ne postoi covek ili zena shto ne sodrzat vo sebe.. elementi na ljubomora ali kaj nekoj se povekje kaj nekoj pomalce izrazeni...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
toj ne e ljubomoren, sto ne gi prisvojuva predmetite i lugjeto, inace nemame nisto sto e nase vo sto bi mozele da ni cepkaat Изменето од becenevem - 08.Март.2009 во 14:18 |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
nama da bidam ljubomoren ako mi garantira,
deka ke mi bide rob cel vek! |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Sve za ljubav ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lexus ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
ljubomorata e bolest pazi...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |