![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456457458459460 533> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
добро утро на нашето сонце убаво ........широка насмевка и топла енергија од те*е да зрачи денес |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
dobro utro na site i vi posakuvam prijaten den
dobro jutro svima i ajde drugarice i drugovi druze tito mi ti se kunemo
vi blagodaram prijatelcinja vi posakuvam ubav den i prijatno raspolozenie i vam i na drugite nasi mili |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Добро утро ана марија
Добро утро Хеки мило Добро утро делфинче, блу, вал православие, и сите милички ви посакувам најпријатен ден.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
dobro jutro svima i ajde drugarice i drugovi druze tito mi ti se kunemo |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro na site i vi posakuvam prijaten den |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Микуш кај мене има ново..
Се разбудив сабајле си желба ![]() И да ја шишам косата ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Милички мои Вал, Блу, Православие, Делфинче, Микуш, Ама Марија имајте најпрекрасен ден полн позитива и љубов..јас ве сакам сите
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Здраво Нате Здраво на СИТЕ |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
ЗДРАВО МИКУШ денес не е како вчера ,затоа пак ние сме истите да си го направиме |
|
![]() |
|
НАТЕ МИЛО |
|
![]() |
|
ЗДРАВО ВАЛ ....... |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
КАЈ МЕНЕ СЕ Е ПРОЛЕТ И СЛАТКО ЧУВСТВО
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456457458459460 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |