![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 450451452453454 519> |
Автор | |||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Lili, jas i bosa sme kaj prijatelite. ako sakas tamu druzi ne
![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
..........e, pak ve snema......
![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
.....drugarcheeeeeeeeee........dobar den.......
![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Bate
![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
...dobar deeennnnn.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
||
kaj ste lugje??? ..ili choveci???
![]() ![]() ![]() Изменето од Lilija7 - 19.Април.2007 во 13:36 |
|||
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
ama ne od kafana, ti da mi go spremis, a jas da ti ja ispejam:
kafu mi draga ispeci
![]() |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
||
e pa navrati
|
|||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
ako dojdam ovie denovi, ke navratam na kafence, ako sum dobredojden
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
||
nishto novo djaki |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ana, sto ima novo, kako e Struga denes
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
teta generacijo kade steeeeee
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() svaka cast, dobra replika
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
jas ete tuka sum i super sum
![]() ti dobra li si
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 450451452453454 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |