![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 360> |
Автор | |||||
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Знам дека цркнав од смеење ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
||||
znam deka si nosam pampers
|
|||||
![]() |
|||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||||
ЗД од многу смеење можи да протечи нешо жолтеникаво-златна боја...
![]() |
|||||
![]() |
|||||
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
||||
Знам дека разговоров ми е многу смешен ![]() Изменето од computer - 08.Мај.2010 во 01:56 |
|||||
![]() |
|||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||||
ЗД ми олесна...
![]() И ЗД се заразив со оваа Lady GaGa... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
||||
jas sum vo red
|
|||||
![]() |
|||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||||
зд не ми иде ни на крај памет... ![]() како би ме следел некој, види каква брза метла имам ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
ЗД има и такви кои тешко се пронаоѓаат меѓу редови... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
epa ne go pikaj de... |
|||||
![]() |
|||||
||||
ЗД не е на арно да се пика носот насекаде... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
sto ima be? |
|||||
![]() |
|||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||||
ima nesto znaes deka
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||||
Зд...не требаше цигар да палам
![]() |
|||||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |